Ecuador

Puerto Lopez

Gå tilbage

Rejser til Puerto Lopez

Puerto Lopez er en lille hyggelig fiskerby ved Stillehavskysten. Lidt uden for byen ligger der flere strandresorts, hvor du kan spise dejlig mad, slappe af på stranden og læse en god bog i en hængekøje.

For lidt afveksling har du flere gode udflugtsmuligheder. Tag fx til Machalilla National Park med smuk natur eller Isla de la Plata, der også kaldes ”Lille Galapagos”. Denne ø ligger en times sejlads ud fra kysten. Fra båden skal du op ad en stejl trappe med ca. 200 trin og ind midt på øen, hvor du bl.a. har mulighed for at se blåfodede suler og en masse andre havfugle.

Du kan også prøve at snorkle eller dykke og opleve en verden under havets overflade - delfiner er du næsten sikker på at se på sejlturen herud. Fra midt juni til oktober (bedst i juli/august) kan du være heldig at se de fantastiske pukkelhvaler.

Tag også med båd ud og fiske sammen med de lokale. Om eftermiddagen kan du opleve fiskerne hive deres net ind på stranden og se fiskene blive fordelt mellem dem, der var med på båden.

Billeder

1 ud af 5
En hval ud for Puerto Lopez
1 ud af 5
Puerto Lopez
1 ud af 5
Smukke bjerge nær Puerto Lopez
1 ud af 5
Los Frailes stranden i Machalilla Nationalpark
1 ud af 5
En båodet sule på Isla de la Plata