Peru

Colca Lodge Spa & Hotsprings

Gå tilbage
#Alpakafarm
#Bæredygtigt
#Hils på lamaer
#Natur
#Par
#Udendørs varme kilder
#Udsigt til flod og grønne bakketoppe

Colca Lodge Spa & Hotsprings

Colca Lodge Spa & Hotsprings er et herligt sted med den smukkeste beliggenhed, du kan forestille dig! Det ligger i 3250 meters højde midt i en dal, omgivet af inka terrasser og grønne bakketoppe, og Colca River løber lige forbi.

Indretningen er rustik og hyggelig med masser af træ og fine farver, og de 45 værelser er virkelig fine og indrettet med TV og WIFI. Lodgen har en dejlig restaurant, et sødt og smilende personale og en lækker spa! Spaen er noget helt for sig selv med pools af varme kilder og udsigt til floden og de grønne bakketoppe fra massagebriksen.

Colca Lodge har derudover fire udendørs termiske bade, som ligger smukt i naturen langs floden til fri afbenyttelse for lodgens gæster. De udendørs varme kilder er åbne 24/7.

Bagefter kan du få en massage og en ansigtsbehandling og blive et nyt og forbedret menneske – hvis det er muligt, selvfølgelig.

Stedet har også egen alpakafarm på den anden side af floden, så drømmer du om at klappe en alpaka, er der rig mulighed for det. Her er også en indhegning med lamaer, som du kan gå ud og hilse på, hvis du trænger til selskab her midt i bjergene.

Derudover byder området omkring Colca Lodge på masser af muligheder for at være aktiv i naturen med cykling, vandring og zipline. 

Balkon
Forbundne værelser
Lille hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
5/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

Lodgen ligger i smukke, grønne omgivelser
Lodgen ligger i smukke, grønne omgivelser
Lodgen ligger i smukke, grønne omgivelser
Hovedbygningen
Et af de hyggelige værelser
Restauranten