Ud på bølgen blå!

Vil du ligge på en båd og se verden glide forbi dig? Så er et krydstogt den helt rigtige måde! Og hvad er et krydstogt helt præcist? Her mener vi nemlig ikke nødvendigvis, at et krydstogt er en kæmpefærge med pools og golfbaner – næh, mindre både kan også gøre det! Fordelen ved at være på cruise er, at båden fungerer som din faste base. Her kan du pakke ud og finde ro, og så ellers lade nye, store oplevelser komme til dig hver dag.

Sejl rundt på smukke floder og se livet på flodbredden, lev som en havsigøjner på havet, plop ned med en snorkelmaske i klart, turkist vand, oplev jungle og rismarker, bjerge, kalkstensklipper og smukke strande og gør holdt ved de smukkeste eventyr, du kan forestille dig.

Krydstogt på de smukke Komodoøer

På et eventyrligt og uforglemmeligt krydstogt på Indonesiens fantastiske Komodoøer venter dig en masse skønne oplevelser! Du sejler i Komodovaranernes land – og det kaldes det med god grund. Her vrimler det nemlig med de mytiske, hvæsende øgler, og der er en god chance for, at de støder på dem i den skønne natur! 

Når skibet lægger til, kan du gå på opdagelse i de frodige skove og åbne sletter, som er omgivet af smukke palmer. Det er netop på denne rute, du har bedst mulighed for at se komodovaranerne, for du går forbi deres reder og jagtmarker. Hvis du er heldig, ser du dem jage! Men du skal være forsigtig og holde dig på afstand!

Der er skønne oplevelser på land, men det er altså en oplevelse i sig selv at glide langsomt gennem den fantastiske øgruppeDet er som om, vandet er lidt klarere, lidt mere blåt og de frodige øer en smule grønnere.

Krydstogt ved Galapagosøerne

På et krydstogt ved Galapagosøerne, vil du opleve ting, som du ikke kan andre steder i verden. Øerne er kendt for deres helt unikke natur og dyreliv, som kun findes her. Du sejler mellem øer fulde af grønne bakker, vulkaner, forrevne klipper og smukke strande beboet af blåfodede suler, store leguaner og kæmpe landskildpadder – Galapagos er en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hold udkig efter pingviner, kæmpeskildpadder, hvalhajer og alle de andre dyr, der gør disse øer til noget helt specielt. Under vandet svømmer du rundt i en helt anden verden blandt farverige fisk og koraler, og hvis du er heldig, kan du svømme om kap med en skildpaddese søløverne fange et par fisk til frokost, eller komme helt tæt på de store kæmper – hvalhajerne. 

Den bedste måde at opleve Galapagosøerne er naturligvis på et krydstogt. Du sejler rundt fra ø til ø, ligesom Darwin gjorde det i sin tid, og imens kan du bare læne dig tilbage på bådens dæk og nyde den fantastiske udsigt. Nogle steder kan du sejle i mindre pangabåde rundt om klipper og små øer for at komme helt tæt på dyrene.

Junglecruise i Amazonas

Tag nogle dage på flodcruise på Amazonfloden og oplev den vilde natur helt tæt på. I løbet af dagene hopper du flere gange af båden og bevæger dig ud i kano, hvor du kan opleve specielle fugle, floddelfiner, dovendyr, kaimaner og Amazonas flotte natur – du kan også fiske efter piratfisk. Du besøger folket, som bor langs floden og ser, hvordan de lever af naturen langs bredden. Verdens største regnskov ligger foran dig og venter på at blive udforsket.

Krydstogt på den smukke Ha Long-bugt i Vietnam

Ha Long Bay er et af verdens vidundere. Her sejler du rundt i det smaragdgrønne vand blandt de kæmpemæssige, frodige kalkstensbjerge, der tårner op ad vandet. Ifølge legenden blev de flere tusinde øer i bugten kastet ned i det smaragdgrønne vand af drager sendt af guderne for at beskytte Vietnam imod invaderende fjender. Bugten er nok uden sammenligning den største, naturlige turistattraktion i Vietnam, og med god grund. Når du sejler gennem det særprægede landskab, vil du blive mindet om, at naturen nogle gange er bedre end fantasien! Du bor på dejlige både, spiser lækker mad, har enestående udsigt fra soldækket og kan dyrke tai chi i morgensolen. Bliver det bedre?

Eventyrligt husbådseventyr i Kerala i Indien

Kerala-provinsen er mest kendt for sine “Backwaters” – ca. 44 floder, kanaler og søer, der løber over et enormt område. Ca. 900 km af floderne er sejlbare, og lokalbefolkningen har i årtusinder brugt dem til transport og handel. Du skal selvfølgelig ud at opleve disse “backwaters“, og den eneste rigtige måde at gøre dette på, er ved at overnatte på en traditionel husbåd.

Her er grønt og frodigt, og når du sejler forbi landsbyerne, kan du se, hvordan befolkningen lever af og med naturen. Vandvejene snor sig frem i de frodige omgivelser, og langs bredden foregår hverdagslivet, overalt ser og hører du fugle, legende børn, en ged der bræger, og du kan skimte rismarker i det fjerne igennem palmerne langs vandet. De gamle bedstemødre vasker tøj, børnene bader og pjatter, mens mændene padler af sted i kanoer fyldt med kokosnødder og andre handelsvarer. Nyd at se natten falde på kun forstyrret af cikadernes sang og stjernernes glimten gennem palmetoppene.

Færgecruise midt i Chiles smukke natur

Fra Puerto Varas i Chile har du mulighed for at tage på et mindeværdigt færgecruise ned ad Chiles sydlige floder. Ombord på Navimag Ferry sejler du igennem kanaler og store åbne områder, hvor du har rig mulighed for at se naturen fra alle vinkler. I løbet af turen ser du skibsvrag, isblokke så hvide, at de nærmest er turkise og imponerende klippeformationer – måske ser du også pukkelhvaler og blåhvaler. På med de stærke briller! Du skal selvfølgelig også opleve den flotte natur i en af verdens absolut smukkeste nationalparker: Torres del Paine.

Et krydstogt i Chile er en god mulighed for at slappe af og nyde livet på vandet, mens du bliver vugget i søvn af bølger om aftenen. 

 

Lad os skræddersy dit krydstogt sammen!

For os er et cruise ikke nødvendigvis det bærende element i en rejse men blot én ud af mange store oplevelser. Derfor vil du opleve flere rundrejser, hvor du blot har et par dage på vandet. Vi ser nemlig også krydstogterne som en form for transport fra sted til sted – og her sparer du tid, fordi du som oftest sejler om natten, og om dagen står den ellers på flotte strande og vild natur. Vil du gerne bo på vandet i længere tid, så ring du bare ind til os, så arrangerer vi noget, der passer dig bedre.

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af