Bali

Mahagiri Resort Nusa Lembongan

Gå tilbage
#Børnevenligt
#På stranden

Mahagiri Resort Nusa Lembongan

Mahagiri Resort er et super skønt resort med 80 værelser – som har en rigtig god beliggenhed lige ud til Mahagiri-stranden. Her bliver du forkælet med vandsports-aktiviteter, lækker udendørs swimmingpool og for de helt modige, er der windsurfing! Alle værelser har fladskærms-tv, kaffe- og te-faciliteter, samt aircondition som kan bruges til at køle den svedige og varme krop ned.

Resortets restaurant tilbyder et bredt udvalg af retter, som du kan indtage i deres Beach Club, mens du sidder og nyder udsigten til den lækre strand. Et skønt hotel til dig der godt kan lide, at der sker lidt, og som elsker at bo på et resort lige ud til stranden!

Stranden ved Mahagiri Resort har tang i vandet, som de lokale høster og har en fast indkomst på. Derfor er vandet jo heller ikke helt turkisblåt. Længere nede af kysten ligger Lembongan Beach Club. Her er stranden rigtig fin, og søgræsset ligger en del længere ude. Ved højvande kan du sagtens svømme rundt, men ligesom mange andre steder trækker vandet sig ved lavvande, og sten og koraller dukker frem. Du kan ikke snorkle direkte fra kysten, men der er flot snorkling rundt om øen på bådture.

Aircondition
Balkon
Forbundne værelser
Familieværelser
Køleskab på værelset
Squash
Lille hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Gratis Wifi

Billeder

Resortet set udefra
Et af fællesområderne
Et af de gode værelser
Udsigt til haven
Den skønne pool
Hyggelig aftenstemning
Hotellets bar
Aftenstemning ved baren
Vandsport ved stranden
Mahagiri-stranden