Bali

Artotel Sanur - Bali

Gå tilbage
#Bæredygtigt
#Centralt
#Finurlige detaljer
#Fuld af sjæl
#God stemning
#Kunstnerisk indretning
#Lille gåtur til stranden
#Lækker infinitypool
#Par
#Rooftop bar
#Smukke omgivelser
#Sødt personale
#Udsigt

Artotel Sanur - Bali

Artotel Sanur - Bali er et super sted! Det er indrettet meget moderne – allerede når du træder ind i lobbyen, står du midt i en kunstudstilling fuld af farver og malerier. Stemningen er til den ungdommelige side med musik og pool. Det ligger en lille gåtur fra stranden, men den er let at finde.

Du bor på et af de flotte, lyse værelser fulde af vægmalerier af kendte indonesiske kunstnere, og her er gode faciliteter. Hotellet ligger omkring tre minutters gang til stranden, men hvis du trænger til afkøling her og nu, så tag en dukkert i den smukke infinitypool med udsigt ud over grønne palmer og trætoppe, så du kan komme ned i gear på ægte balinesisk vis. Her er naturligvis også en rooftopbar, så du kan få dig en drink i samme omgang.

På restauranten spiser du en lækker morgenmad med alt lige fra æg til vafler og pandekager. Gå et smut i spaen, hvis du trænger til velvære og forkælelse, eller nyd bare omgivelserne, arkitekturen, kunsten og de mange brede smil, du får fra det søde personale. 

Balkon
Elevator
Mellemstort hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
4.3/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Billeder

Pool med udsigt
Pool med udsigt
Hotellet udfra
Et af de pæne værelser
Spiseområde