Bali

Kejora Suites

Gå tilbage
#Balinesisk stil
#Centralt
#Fantastisk udsigt
#God beliggenhed
#Jungleagtige omgivelser
#Kun for voksne
#Kælet for detaljerne
#Par
#Pool i tropisk oase
#Rolig atmosfære
#Store flotte værelser
#Strand
#Sødt personale

Kejora Suites

Kejora Suites er et helt særligt sted, der ligger i smukke jungleagtige omgivelser. Det er et lækkert og luksuriøst voksenhotel med en meget rolig atmosfære. Hele hotellet er indrettet i rigtig balinesisk stil, med flotte, naturlige materialer, hvilket skaber den hyggeligste stemning.

Dit værelse er rigtig stort og flot, hvor indretningen også bærer præg af den balinesiske stil. Her har du både aircondition, balkon, minibar, tv, wi-fi og køleskab, hvis du får lyst til at købe nogle kolde drikkevarer eller snacks til værelset.

Går du forbi de private villas, som er en del af hotellet, når du til stranden. Her kan du gå en hyggelig aftentur i det hvide, bløde sand, der nærmest knirker under dine fødder. Du kan også tage en kølig dukkert i poolen, mens du nyder stilheden og den flotte udsigt. Der er kælet for detaljerner her, og poolen ligger som en lille oase omgivet af tropiske planter. Du kan også bruge deres lækre søsterhotels Segara Village faciliteter, både spa og restaurant.

Kejora Suites ligger ude til hovedgaden, så der er masser af butikker/restauranter lige udenfor døren og stranden til den anden side. Hotellet ligger blot 15 minutters gang fra det store supermarked Hardys – så her kan du også gå på opdagelse. Personalet er meget imødekommende og venligt – de er altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for det. 

A/C
Balkon
Forbundne værelser
Køleskab
Lille hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Gratis Wifi
4.5/5

Gæsters bedømmelse

Billeder

1 ud af 6
Den skønne pool i jungleagtige omgivelser
1 ud af 6
Et af værelserne
1 ud af 6
Et kig på badeværelset
1 ud af 6
Hyggeligt spiseområde
1 ud af 6
Den dejlige strand
1 ud af 6
Et af fællesområderne