Bali

Mahagiri Villas Sanur

Gå tilbage
#Balinesisk stil
#Bæredygtigt
#Børnevenligt
#Centralt i by
#Egen villa
#Fuld af sjæl
#Godt til par
#Lækker mad
#Privat poolvilla
#Sødt personale

Mahagiri Villas Sanur

Mahagiri Villas Sanur er et super lækkert resort med en kanon placering i Sanur. Resortet ligger godt i grønne, frodige omgivelser. Du har omkring 15-20 minutters gang fra stranden, og der ligger en masse restauranter og butikker i gåafstand.  

Du bor i en hyggelig og stilren villa, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. De 17 forskellige villaer er pænt dekoreret med mørkt trægulv, palmebladstag og med fuld knald på farverne, der giver en dejlig eksotisk stemning. Din villa er udstyret med alt, hvad du skal bruge af TV, aircondition, minibar og kaffemaskine. På dit tilhørende badeværelse kan du tage et afslappende brusebad eller hoppe i badekarret. Bestil en drink fra hotellets bar og tag den med ud på terrassen under halvtaget og slæng dig i skyggen i en behagelig liggestol. Når varmen bliver for meget, kan du tage en dukkert i din egen lille pool omgivet af eksotiske planter. Du kan let komme online med gratis wi-fi og holde dig opdateret med omverdenen eller streame en god film.

Få sved på panden i resortets fitnesscenter og slap bagefter af i spaen, hvor du kan få forskellige massager og behandlinger. I hotellets restaurant kan du spise skøn indonesisk- og international mad. Sæt dig udenfor i restaurantens have mellem palmer, grønne bregner og farverige tropiske blomster og nyd et godt glas vin til maden. Personalet er super effektivt og imødekommende, så spørg endelig, hvis du har nogle spørgsmål.

Aircondition
Balkon
Familieværelser
Fitnessfaciliteter
Køleskab på værelset
Lille hotel
Minibar
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi

Billeder

Rejser til Bali
Rejser til Bali
Rejser til Bali
Rejser til Bali
Rejser til Bali
Rejser til Bali
Rejser til Bali
Rejser til Bali