Filippinerne

Tur til Cebus natur og vandfald

Gå tilbage

Cebus smukke natur og vandfald

På denne heldagsudflugt skal du opleve to af områdets mest fantastiske seværdigheder - en vandretur til Osmena Peak og en svømmetur i Kawasan-vandfaldets eventyrligt smukke vand.  

Du bliver hentet på hotellet tidligt om morgenen. Efter et par timers kørsel ankommer du til Dalaguete hvor dagens første aktivitet foregår. Her snører du dine gode vandresko og går cirka en halv time i det smukke landskab, før du ankommer til Osmena Peak. Her har du en fantastisk udsigt over det bjergede landskab, der er som taget fra et eventyr.  

Nu går turen videre til næste aktivitet. Du ankommer i Badian og skal gå en frisk gåtur på cirka 30 minutter, før du ankommer til det smukke Kawasan vandfald. Det brusende vandfald og bassinets utrolige, turkise vand er den perfekte måde at slutte turen af på. Efter du har kølet dig ned i det friske vand, får du serveret frokost i de skønne omgivelser. Nu kan du slappe af, bade eller springe på hovedet i det forfriskende vand fra klipperne. Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til dit hotel, hvor du ankommer omkring aften.   

Billeder

Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne