Malaysia

Karambunai (Kota Kinabalu)

Gå tilbage

Rejser til Karambunai (Kota Kinabalu)

Karambunai er en mindre by, der ligger ca. 1 times kørsel fra Kota Kinabalu. Selve byen er ikke noget specielt - det er stranden, du tager hertil for. Her kan du slænge dig og bare nyde livet.

Tag også ind til Kota Kinabalu - en stor og pulserende by med over 600.000 indbyggere. Du må en tur op på Signal Hill og se den fantastiske udsigt over hele Kota Kinabalu by. Fortsæt til Sabah Foundation Building, som er en af de eneste hængende bygninger. Tag også forbi Sabah State Museum, hvor du kan lære om Sabahs historie og se mange nye kunstgenstande.

Atkinson Clock Tower er også et besøg værd. Dette klokketårn er noget af det eneste, der overlevede bombningen af Kota Kinabalu i 1945. Det blev bygget i 1905 af træ og har sit navn efter F.G. Atkinson, som var den første distrikt officer på stedet, indtil han døde af malaria i en alder af 28.

Husk også et stop på Filipino-markedet og køb noget lækker frisk frugt. Der er intet så lækkert som nyplukket frisk dragonfruit. Eller hvad med et besøg til det lokale marked med frugt/grønt/kød/drikkevare og alt hvad hjertet begærer. Der ligger et stort et nede ved strandpromenaden. Alt hvad du ser, er hjemmedyrket og fri for sprøjtemidler. Det er et skønt syn at gå en tur igennem dette farvestrålende marked, med alle disse forskellige krydderier mm. 

Billeder

Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia