Malaysia

Kuala Dungun

Gå tilbage

Rejser til Kuala Dungun

Kuala Dungun er en lille, søvnig fiskerby på Malaysias østkyst, omkring 60 kilometer fra Kuala Terengganu. Byen i sig selv er ikke så interessant, men det er den smukke natur og Tanjong Jara stranden 8 kilometer derfra!

Her kan du virkelig komme ned i gear – langt væk fra stress, jag og trafik. Her er fantastiske muligheder for at udforske junglen enten til fods eller på en sejltur op ad floderne. Der er flere smukke vandfald tæt ved, men det smukkeste er det høje Chemerong vandfald, der falder 200 meter ned over en klippeside.

Du kan også leje en cykel og køre rundt blandt småbitte landsbyer og se, hvordan folk lever her. Ud for kysten ligger den frodige, lille ø Tenggol Island, som har kridhvide sandstrande og palmer, der svajer i vinden. Her er super at snorkle, og du kan også prøve at dykke i det klare vand. Der lever masser af læderskildpadder, og hvis du har heldet med dig, lægger de vejen forbi et af revene, mens du er her. Er du helt ekstremt heldig kan det være, at du ser en hvalhaj, og det er ikke en oplevelse, man sådan lige glemmer!

Billeder

Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malasia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia

Hoteller i Kuala Dungun

Flere hoteller i Kuala Dungun