Malaysia

Kuching

Gå tilbage

Rejser til Kuching

Kuching er en forholdsvis stor by med omkring 330.000 indbyggere i den nordvestlige del af Borneo. Tag på en sightseeingtur rundt i Kuching by, hvor du kan se fx Chinatown, Cat monument og City Tower, hvor du har et fantastisk udsyn over Kuching by.

I de travle gader i byen vil du både kunne opleve en moderne by, men samtidig også en by med et strejf af kolonitid. Du vil også se Malay husene der er bygget på stolper, den gamle moske, bazaren, Wet market, det kinesiske museum og meget mere.

Kuching har også en skøn promenade langs floden, hvor der er masser af butikker som sælger alle mulige ting, samt gode restauranter og det lokale krydderimarked, hvor du måske vil købe lidt med hjem?

Der er også mulighed for at du kan leje en båd fra promenaden, for at sejle ud og slappe af og bare nyde byen fra floden.

Lidt udenfor byens centrum finder du Fairy Caves, som er nogle smukke grotter, hvor der er lavet små stier inde i selve grotten. Husk at medbring en lommelygte og et par gode sko, da der er mindre lys og kan være lidt glat inde i grotterne. Du kan tage på en udflugt til Bako National Park. 

Billeder

1 ud af 9
DUN i Kuching
1 ud af 9
Kuching ligger ud til vandet
1 ud af 9
Kuching by
1 ud af 9
Chinatown
1 ud af 9
Kuchings havnefront
1 ud af 9
De berømte katteskulpturer
1 ud af 9
Rejser til Malaysia
1 ud af 9
Old State Moskeen i Kuching
1 ud af 9
Rejser til Malaysia

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Kuching

Flere hoteller i Kuching

Oplevelser