Malaysia

Sibu Island

Gå tilbage

Rejser til Sibu Island

Sibu Island er en lille ø-gruppe udfor Malaysias sydøstlige kyst. Hovedøen, Sibu Besar, er ca. 6 km lang og 1 km bred, og det meste af øen er dækket af frodig regnskov. Du kan sejle til øen med båd fra byen Tanjung Leman på fastlandet, som ligger 45 minutter fra byen Mersing.  

Øen er lige et sted for dig, der er til total afslapning, fred og fordybelse. Her kan du bare nyde havets brusen, vindens susen, kridhvidt sand og det smukkeste krystalklare vand. På øen finder du en herlig blanding af hyggelige fiskerlandsbyer, små gæstehuse og lækre hoteller og resorts. Hvis du får kriller under fødderne og føler, at der skal ske noget, kan du tage snorkelmasken på og begive dig ud i det turkise vand. Sibu Island er en beskyttet nationalpark, hvilket betyder, at vandet vrimler med smukke koraller og fisk. Her er super snorkling! 

Øen er så lille, at du kan gå hele vejen rundt. De fleste af hotellerne er forbundet med hinanden enten via stranden eller via markerede stier i den bagvedliggende minijungle. Øen har nogle helt fantastiske strande, og de er specielt flotte på den nordlige og nordøstlige side af øen. Gå på opdagelse på øen og se flotte kokosnøddeplantager, tag en klatretur på vulkanske klipper, der vender mod forrevne havgrotter og besøg øens mangrovesumpe. Der er faktisk masser af ting du kan give dig til her på den lille ø.  

Monsunen kan lukke øen ned i perioder mellem oktober – marts, hvor det er umuligt at sejle ud, og mange hoteller lukker derfor også ned.  

Billeder

Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia
Rejser til Malaysia

Hoteller i Sibu Island

Flere hoteller i Sibu Island