Sri Lanka

Kalutara

Rejser til Kalutara

Kalutara er en dejlig, lille strandby på Sri Lankas vestlige kyst. Her bliver du mødt af de bløde sandstrande, der bare indbyder til at tage skoene af og gå en tur. Stranden er flankeret af grønne palmer, og de blå bølger skyller ind over det gyldne sand på fineste vis. Det er et sted, hvor du kan trække vejret dybt og lade dine bekymringer flyve væk. Du finder en ægte gæstfrihed og smilende ansigter overalt, og folk her vil byde dig velkommen med det samme.

Tag en slentretur langs hovedgaden og udforsk de mange småbutikker, hvor du kan finde farvestrålende tingeltangel, kunsthåndværk og lokale delikatesser. Tidligere var Kalutara centrum for Sri Lankas krydderihandel, og du kan helt sikkert stadig købe masser af spændende krydderier med hjem. Nu er byen mere kendt for de flotte strande og de mange kurve flettet af kokosfibre.

Når det kommer til mad, kan du prøve de autentiske srilankanske retter, der er fyldt med krydderier. Gå heller ikke glip af de lækre skaldyrsretter, der er friskfanget fra havet lige uden for din dør.

Men Kalutara er ikke kun strand og mad. Byen er også berømt for sine historiske og kulturelle seværdigheder. Besøg det lille Kalutara Bodhiya tempel eller den smukke botaniske have, hvor du kan slentre gennem frodige grønne omgivelser og beundre et væld af farverige blomster.

Hvis du er eventyrlysten, kan du tage på en bådtur på Kalu-floden og opleve det omkringliggende landskab på en anderledes måde. Det er en fantastisk måde at komme tæt på naturen og se eksotiske fugle og dyreliv.

Billeder

Rejser til Kalutara
Rejser til Kalutara
Rejser til Kalutara
Rejser til Kalutara
Rejser til Kalutara
Rejser til Kalutara

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Kalutara

Flere hoteller i Kalutara