Sri Lanka

Jim's Farm Villas

Gå tilbage
#Boutique
#Bæredygtigt
#Duft af krydderurter
#Dyreliv
#Friske lokale råvarer
#Fuld af sjæl
#Mød ejeren kevin
#Natur
#Omgivet af grønklædte bjerge
#Sødt personale
#Tre super hyggelige villaer
#Udsigt
#Ægte srilankansk stil

Jim's Farm Villas

Jim’s Farm Villas er et hyggeligt og bæredygtigt boutiquehotel omgivet af tonsvis af svajende palmer og grønklædte bjerge. Hotellet ligger cirka en halv times kørsel fra Matale og forholdsvist tæt på Kandy (UNESCO’s verdensarvsområde) og Knuckles Mountain. 

Du bor i en af hotellets tre vidt forskellige villaer. Hilltop Villa ligger lige ved siden af hotellets store pool, og det er her, du skal bo, hvis du gerne vil springe direkte i poolen hver morgen. Villa Spice Garden ligger foran hotellets krydderihave, så her dufter dejligt af krydderurter. Mango Villa ligger på toppen af en højderyg med udsigt over de omkringliggende grønklædte bjerge. Alle tre villaer er indrettet i ægte srilankansk stil med Kumbuk trægulve, hvælvede lofter, kalkvægge og teaktræsmøbler håndlavet af lokale håndværkere. Du mangler ikke noget, for her har du har selvfølgelig alt, hvad du skal bruge af aircondition, tv, gratis Wi-Fi og te- og kaffe faciliteter.  

I restauranten serverer de en god blanding af srilankansk og international mad, der er lavet på friske råvarer fra egen gårdhave. Inden middagen kan du nyde en læskende drink og nyde solnedgangen over bjergene. Har du nogle specielle ønsker til maden, tager hotellets kokke gerne imod forslag. Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for afslapning i spaen, hvor du kan du få mange forskellige massager og behandlinger. Er yoga måske noget for dig? Så er hotellets pavillon det perfekte sted til netop det formål. Her kan du nemlig dyrke yoga i rolige omgivelser med en fantastisk udsigt over skov og bjerge. 

Jim’s Farm Villas har eget bæredygtigt og økologisk landbrug. Ejeren Kevin dedikerede gården til minde om sin far. Han var nemlig landmand i Suffolk i mange år og inspirerede Kevin til at skabe sin helt egen bæredygtige økologiske gård i Sri Lanka. Her kan du finde en masse frugt og grønt og krydderier fx kokosnødder, bananer, peber, kanel og meget mere. De går meget op i at genanvende regnvand til vanding af afgrøderne og alt organisk affald fra køkkenet gives til gårdens fugle og dyr. Du er selvfølgelig velkommen til at få en rundvisning. 

A/C
Udflugter
Yoga
Lille hotel
Pool
Spaområde
Gratis Wifi
5/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Billeder

Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka
Rejser til Sri Lanka