Sri Lanka

Cykeltur i Negombos omgivelser

Gå tilbage

Cykeltur i Negombos omgivelser

En cykeltur i Negombos landlige omgivelser vil give dig en mulighed for at opleve Sri Lankas lokalbefolkning på en anden måde end dem, du møder inde i byen. I Sri Lanka er fiskeri et stort erhverv, men på landsiden af Negombo har de lokale flere andre erhverv, som bringer penge til familien. Cykelturen er en spændende måde at opleve en anden side af Sri Lanka, og er for dem, der gerne vil opleve noget nyt.

Turen starter kl. 09 om morgenen fra dit hotel i Negombo. Udover fiskerbyen Lellama, så er Negombo omringet af palmetræer, og på cykelturen får du muligheden for at opleve netop dette fantastiske landskab. På ruten vil du blive ført igennem små, skønne landsbyer, som lever af meget andet end fiskeriet. Du vil blandt andet besøge forskellige lokale murstenshåndværkere, fabrikker, der forarbejder kokosnødder og møde en Toddy plukker. En Toddy plukker kravler op i toppen af palmetræerne og plukker kokosnødblomster, som så laves til en drink, som hedder en Palme Toddy, som du også får mulighed for at smage på turen.

På cykelturen kommer du igennem ca. 25-30 km af Negombos smukke natur, og turen slutter af en med en autentisk srilankansk frokost.

Kl. 13 er turen slut, og du er tilbage på hotellet i Negombo.

Inkluderet på turen:

- Afhentning på hotellet

- MTB Hybrid cykel og hjelm

- Cykelguide

- Forfriskninger/srilankansk frokost

- Flaskevand

- Reserve transport

- Førstehjælpsservice

- Alle lokale skatter

Ikke inkluderet på turen:

- Drikkepenge til guiden (min. 15 dollars/person)

Billeder