Thailand

Chiang Rai

Gå tilbage

Rejser til Chiang Rai

Chiang Rai er indgangsporten til Den Gyldne Trekant, hvor grænserne mellem Thailand, Laos og Burma mødes. Det er den nordligste by i Thailand og ligger ikke langt fra Chiang Mai.

Chiang Rai er en rigtig hyggelig mellemstor by med ca. 65.000 indbyggere, der i høj grad kommer fra de omkringliggende folkeslag. Gadebilledet er derfor varieret, og du kan gå rundt og beundre mangfoldigheden, mens du besøger de smukke, buddhistiske templer og det super gode natmarked, der hver aften lukker en stor hovedgade, og bugner med mange spændende varer og madboder.

Der er mange spændende udflugtsmål inden for rækkevidde. For eksempel kan du tage til Gate of Siam, en bakketop hvorfra du kigger ind over Laos og samtidig kan beskue den mægtige Mekong-flod.

Imens du er her bør du besøge nogle af områdets flotte templer blandt andet Wat Rong Khu, som er Thailands nok mest unikke tempel. Det er et moderne tempel fra 1997, og det viser en nyfortolkning af de traditionelle kreative og religiøse former - dog har det ingen religiøs betydning for thaierne. Det har derimod templet Wat Pratat Doi Khao Quai, hvor du kan opleve en fantastisk budhistisk stemning og nyde den fantastiske udsigt over Chiang Rai og de frodige omgivelser.

Du bør heller ikke gå glip af et besøg i Mae Fah Luang Royal Gardens. En gang voksede der opiumsvalmuer her, men nu dyrkes der flotte dekorative blomster til gavn for både lokalbefolkningen og turister. Haven ligger på Doi Tung bjerget ved den tidligere kongemoders sommerresidens, der nu er et spændende museum. Du kan også leje en cykel og køre rundt af jordvejene uden for byen eller tage på vandreture i junglen.

Billeder

1 ud af 7
Det smukke Wat Rong Khu tempel
1 ud af 7
Natur i Chiang Rai
1 ud af 7
Den gyldne trekant mellem Burma, Thailand og Laos
1 ud af 7
Chiang Rai by
1 ud af 7
Rejser til Thailand
1 ud af 7
Rejser til Thailand
1 ud af 7
Rejser til Thailand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Chiang Rai

Flere hoteller i Chiang Rai

Oplevelser