Thailand

Koh Talu

Gå tilbage

Rejser til Koh Talu

Koh Talu er en privat ø med en smuk, tropisk natur og lækre bountystrande med kridhvidt sand og turkisblåt vand. Det danner den perfekte ramme til en badeferie. Øen ligger lige ud for kysten til fastlandet i Chumpon provinsen, og du sejler i en halv time for at komme derud.

Det er et fantastisk sted at snorkle og dykke, for ud for øen er de smukkeste koralrev, hvor det vrimler med spændende havdyr! Og der er en god grund til at der er mange flotte koraller og fisk lige netop ved Koh Talu - øens ejere er nemlig meget engagerede i bevarelse af marinemiljøet.

Øen byder på masser af trekkingmuligheder i skøn natur - men da øen kun er et par kilometer lang, kan det gøres på nogle timer. Du kan også sejle i havkajak rundt om øen og se den fra vandet - det er en god måde at spotte de bedste strande på, eller du kan tage en tur ud på vandet om aftenen og fange blæksprutter!

Øen er kendt for klippen Chong Talu - en lille tunnel igennem klipperne, som er blevet dannet helt naturligt, og du kan faktisk se hele vejen igennem klippebjerget. 

Billeder

1 ud af 9
Hvid sandstrand på Koh Talu
1 ud af 9
Rejser til Thailand
1 ud af 9
Palmer, sand og klart vand
1 ud af 9
Tag en tur i kajak
1 ud af 9
Perfekt snorklevand ved Koh Talu
1 ud af 9
Rejser til Thailand
1 ud af 9
Rejser til Thailand
1 ud af 9
Rejser til Thailand
1 ud af 9
Rejser til Thailand

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Koh Talu

Flere hoteller i Koh Talu