Thailand

Oplev landsbyer langs floden i Bangkok

Gå tilbage

Oplev landsbyer langs floden i Bangkok

På denne udflugt besøger du det gamle Ban Laem-samfund i Suphanburi. Mød de hjertevarme landsbysfolk, og hør om deres historie. Selvom de lever en enkel livsstil langs Tha Chin-floden, er det dem der styrer turismen i området. De er særdeles kendt for deres unikke køkken og lækre desserter.

De lokale vil lære dig hvordan de fremstiller fletkurve efter traditionelle metoder, som blandt andet bruges som souvenirs.

Du vil også lære hvordan du laver den traditionelle chilipasta efter Mae Sophas opskrift. Du får selvfølgelig lov til at smage på herlighederne til frokost. Maden her er virkelig god, og når du besøger distriktet er du også nødt til at prøve deres lækre fiskeretter lavet af boeseman croaker. Prøv den for eksempel stegt med hvidløg eller i en krydret fiskesuppe.

Du lærer selvfølgelig også hvordan de laver den traditionelle thailandske dessert, Saibua. Den må du bare smage!

Efter frokost sejler du ad kong Rama V's uopfficielle rejsesti for at opleve den gamle kultur. Nyd området ved floden, som er udsmykket med mange historiske templer, nogle af dem besøger du på turen.

På turen besøger du også det traditionelle desserthus (Song Wang), hvor du kan prøve forskellige kongelige thailandske desserter. Du kan for eksempel smage den traditionelle lotuskage (Thai Steamed Lotus Stem Cake).

Billeder

Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand
Rejser til Thailand