Thai madlavningskursus
Du bliver hentet på hotellet og kørt hen til det lokale marked, hvor der faldbydes alle mulige friske grøntsager, urter, krydderier, kød og farvestrålende frugter. Du skal være med til at vælge, hvilket måltid, der skal forberedes, og derefter går du med rundt og udvælger de nødvendige ingredienser. Alt er friskt - der er ikke langt fra jord til bord her.
Når I er færdige med at handle, bliver du kørt hen til køkkenet, hvor kokken, Bung, venter på dig. Da hun var lille, lærte Bung at lave mad af sin mor, og hun arbejdede på en restaurant i mange år, inden hun begyndte at lære sine færdigheder fra sig. Hun bruger både traditionelle og egne opskrifter, og i begge tilfælde smager det fantastisk.
Du skal selv have forklædet på, og i det store, åbne køkken, guider Bung dig til at snitte og stege. Det tager ikke længe, før maden er klar, og du kan sætte dig til bords. Mens du spiser de skønne retter, tilbereder Bungs datter en traditionel thai-dessert, som du selvfølgelig også får lov at smage.
Efter nogle dejlige timer i køkkenet og ved spisebordet, bliver du kørt tilbage til dig hotel.