Vietnam

Dong Hoi

Gå tilbage

Rejser til Dong Hoi

Dong Hoi er en stor havneby, der ligger ud til det Sydkinesiske hav med langstrakte sandstrande. Byen er rigtig dyr, så det er ikke her, du skal gøre din shopping, men her er et par spændende seværdigheder.

Tam Toa kirken blev bombet under Vietnamkrigen og står nu tilbage som en forladt ruin ved floden, og du bør gå et smut forbi, hvis du alligevel går en tur langs floden. Dong Hoi citadellets to gamle porte er også et smukt syn. Nhat Le Beach er smuk, og du kan godt bade, men strømmene er stærke, og faktisk er floderne mere interessante.

30 kilometer uden for byen ligger Phong Nha Ke-Bang Nationalpark, og det er den, der er den egentlig grund til at besøge Dong Hoi! Her er billedskønne grotter, underjordiske floder og smuk natur. Du kan tage på spændende trekkingture i bjergene og udforske de mange grotter til fods eller i båd. Paradise Cave er kendt for sit helt særlige lys, der bliver kastet rundt i grotten som magi, og du kan overnatte i Hang En grotten i en grottelejr – en helt særlig og mystisk oplevelse. 

Billeder

1 ud af 8
Rejser til Vietnam
1 ud af 8
Rejser til Vietnam - Dong Hoi
1 ud af 8
Rejser til Vietnam - Dong Hoi
1 ud af 8
Phong Nha Cave
1 ud af 8
Phong Nha Cave
1 ud af 8
Surprise Cave
1 ud af 8
Rejser til Vietnam
1 ud af 8
Dong Hoi ligger ikke langt fra Phong Nha Ke-Bang Nationalpark, der byder på mange smukke grotter

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Dong Hoi

Flere hoteller i Dong Hoi

Oplevelser