Vietnam

Tam Coc Garden Resort

Gå tilbage
#Boutique
#Bungalow
#Bæredygtigt
#Familie
#Fantastisk poolområde
#Fuld af sjæl
#Natur
#Nærmest bygget ind i naturen
#Omgivet af grønklædte bjerge
#Par
#Udsigt
#Økologisk køkkenhave

Tam Coc Garden Resort

Tam Coc Garden Resort er et super lækkert boutique-hotel, der ligger virkelig smukt mellem kalkstensklipper og grønne rismarker i Tam Coc 10-12 km uden for Ninh Binh. Her kommer du virkelig væk fra byens larm og helt ud i naturen, hvor du er omgivet af ro, bjerge og søde mennesker. 

Hotellets have er nærmest som en lille regnskov. Den hedder Tonkin Garden, og her kan du gå på opdagelse og finde alverdens farvestrålende blomster, grønne palmer, eksotiske planter. Søg skygge under et af de ældgamle træer og lyt til lyden fra havens dyreliv eller gå en tur hen til lotusdammen. 

Får du det varmt, kan du hoppe en tur i den smukke pool, der ligger omgivet af palmer og blomster som en lille oase. Slæng dig i en liggestol, imens du nyder den helt fantastiske udsigt ud over de grønklædte kalkstensbjerge. Du kan endda nyde den med en farvestrålende cocktail i hånden fra baren ved siden af. I spaen kan du få massage og behandlinger og komme helt ned i gear. Du kan også puste al stressen ud af kroppen i saunaen eller nuppe en tur i jacuzzien. 

Her midt i naturen bor du virkelig lækkert i smukke bungalows, hvor der i den grad er kræset for detaljerne. Din bungalow er hyggeligt indrettet med rå stenvægge, lyse træmøbler, traditionelle vietnamesiske klinker på gulvene og masser af bambus. Du har alt, hvad du skal bruge, som fx aircondition, gratis Wi-Fi og minibar. Badeværelset er flot og råt med sten og bambus, blomsterformet håndvask, grønne planter og en stenbalje som badekar.  

Resortet går højt op i bæredygtighed, og derfor er bygningerne og haven skabt med stort fokus på naturen. I hotellets restaurant serverer de lækker vietnamesisk mad lavet på friske råvarer høstet fra egen køkkenhave kun 20 meter væk fra køkkenet. Takket være hotellets gartner Uncle Bon kan restauranten servere frisk frugt, nyhøstede grøntsager og forskellige krydderurter for deres gæster. 

Hotellet gør også meget for lokalsamfundet ved at hyre lokale og støtte landsbyernes aktiviteter, udbyde engelskundervisning. 

A/C
Balkon
Udflugter
Jacuzzi
Lille hotel
Minibar
Pool
Gratis Wifi
4.9/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Vores gæster siger...

Fantastisk hotel, omgivelser, ...

Fantastisk hotel, omgivelser, service, mad!

7. august 2023

Vores gæster siger...

Hele æstetikken på dette hot...

Hele æstetikken på dette hotel ånder af ro og velvære. Maden var ret dyr i forhold til alle andre steder, men god. Og personalet var i top. Det var så dejligt at cykle rundt på egen hånd. Vi ku ... Læs mere

5. august 2023

Vores gæster siger...

Dette hotel kunne vi lide, men...

Dette hotel kunne vi lide, men vejret desværre for dårligt til at benytte det rigtigt. Men god mad og massage.

9. marts 2023

Billeder

1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam
1 ud af 9
Rejser til Vietnam