Vietnam

Oplev charmen ved Hanoi: En guidet morgenvandring

Gå tilbage

Oplev charmen ved Hanoi: En guidet morgenvandring

Du starter dagen med en gåtur til den nordlige port i det gamle citadel, en gigantisk fæstning i hjertet af byen. Du lærer lidt om historien bag den imponerende bygning og besøger derefter den imponerende og smukke kirke Cua Bac, som vidner om den franske og katolske indflydelse på byen.

Derefter går du videre langs en af de mest romantiske boulevarder i Hanoi, Phan Dinh Phung, i skyggen af de gamle dracontomelum-træer. Undervejs kan du beundre de storslåede fransk-koloniale villaer, som ligger langs vejen, inden du når frem til Quan Thanh-templet. 

Det taoistiske tempel fra det 11. århundrede er et af de ældste og mest kulturelt betydningsfulde templer i byen. Når du er færdig med at beundre Quan Thanh, slentrer du videre mod West Lake og går langs søens bred til Chau Long Market, hvor du vil opleve stemningen og kulturen på et lokalt marked.

Efter at have udforsket de spændende gadeboder drager du videre langs en mere stille gyde og holder en kort pause på en lokal restaurant, hvor du kan smage Pho Cuon, en lækker snack, der minder om forårsruller. Du fortsætter herefter mod Hang Than Street, epicentret for Hanois blomstrende bryllupskageforretninger. Du lærer lidt om Vietnams unikke bryllupskultur og fortsætter videre til den historiske Long Bien Railway Station, der ligger oven på den imponerende Long Bien Bridge. 

Din sightseeingtur slutter med en cykeltur i en traditionel cykelrickshaw, hvor du kan læne dig tilbage, slappe af tage billeder, mens du i et roligt tempo passerer forbi nogle af det gamle kvarters mest travle gader. Turen slutter med en frokost på en lokal restaurant.

Billeder

Rejser til Vietnam, Hanoi
Rundrejse til Vietnam - Hanoi Garden