Vietnam

Kulinariske oplevelser i Ho Chi Minh Citys gadekøkkener

Gå tilbage

Kulinariske oplevelser i Ho Chi Minh Citys gadekøkkener

I dag venter der dig et kulinarisk afteneventyr i hjertet af Ho Chi Minh City. Du møder din guide, som viser dig, hvor de lokale elsker at spise - Cao Thang Street, kendt for sin overflod af gademad. Her er atmosfæren hyggelig og afslappet, og du kan gå rundt og se de mange små pop-up restauranter langs gaden, som alle forsvinder, når natten bliver til dag. 

Først skal du prøve en vietnamesisk rispapirpizza (banh trang)! Og så kan du prøve den ikoniske vietnamesiske sandwich banh mi - det bedste fra det fransk- vietnamesiske køkken.

Derefter går du til Ban Co-markedet, der fører til Nguyen Thien Thuat Street. Her kan du sætte tænderne i lækre velsmagende crêpes (banh xeo) og friske forårsruller på Madam Ngas sted. 

Afslutningsvis kan du smage en af byens mest populære og traditionelle retter: hu tieu, der kan serveres som en suppe, eller tørt uden bouillon. 

Når du er blevet mæt af alle de mange utrolige retter, fortsætter du videre til en lokal kaffebar, hvor du får en drink og en snak, imens byens natteliv så småt sætter i gang.

Billeder

Rejser til Vietnam, Ho Chi Minh City
Rejser til Vietnam, Ho Chi Minh City