Zipolite

Zipolite er et sted for folk, der kan lide en omfavnende atmosfære fuld af tilbagelænede mennesker og frisind. For ja, det er altså en nudiststrand, men langt fra alle har smidt kludene, og her er en fantastisk hippieagtig stemning. Solnedgangene over Stillehavet er magiske, og strandene dejlige med gyldent sand, klipper og bølger, der bruser ind over bredden.

Hele Zipolite by er fuld af gadekunst, og de mange husfacader dekoreret af kunstnere giver virkelig byen et farvestrålende strejf. Langs stranden går hovedvejen, og uanset hvilken lille sidegade du kigger op ad, vil du se vægge, der nærmest er helt levende af malerier, blomstrende bougainvilleaer og tårnhøje kaktusser!

Byens boder er fulde af sæsonens friske frugter og grøntsager, og det er som om, det smager lidt bedre her på denne egn. Zipolite er kendt for den lækre mexicanske seafood, og du spiser generelt virkelig godt på de mange restauranter i byen. I de små boder kan du købe lokal kunsthåndværk - lige fra traditionelle mexicanske tekstiler til håndlavede smykker.

Omkring 15 minutter fra Zipolite ligger Mazunte, som er et rigtigt surfersted. Bølgerne på hovedstranden er nemlig store, mens Playa Rinconcito har roligere vand. Er du mere til surfing, så ligger Puerto Escondido omkring en times kørsel fra Zipolite. Playa Zicatela i Puerto Escondido er verdensberømt blandt surfere og bruges til surfermesterskaber. Du kan også køre de ti minutter fra Zipolite til Puerto Ángel, som er en hyggelig, lille fiskerby med en lille bugt fuld af roligt vand.

Zipolite er stedet, hvor du kan prøve kræfter med yoga og surfing, spise fænomenal mexicansk mad og bare nyde at være til.

Billeder

Rejser til Zipolite
Rejser til Zipolite
Rejser til Zipolite - Mexico
Rejser til Zipolite
Rejser til Zipolite
Rejser til Zipolite
Rejser til Zipolite

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Zipolite

Flere hoteller i Zipolite