Mexico

Puerto Escondido

Gå tilbage

Rejser til Puerto Escondido

Puerto Escondido er et dejligt sted, hvor der er mulighed for både afslapning og eventyr. Her er ikke så mange turister, primært surfere, men alligevel gode muligheder.

Stranden Playa Zicatela i Puerto Escondido er verdensberømt blandt surfere og bruges til surfermesterskaber. Her kan være rimelig voldsomme bølger og ret så meget strøm - tag engang et kig på de mange surfere på vandet, det er så fascinerende at se dem holde balancen på de små brædder! Hvis du har lyst, kan du også prøve selv, men der findes selvfølgelig også steder, hvor havet er mere roligt, og hvor du sagtens kan bade – så det er bare med at få badetøj og solbriller på og komme af sted.

Hvis du bliver træt af at ligge på stranden, kan du tage på udflugt til for eksempel Laguna Manialtepec, hvor du kan se alverdens forskellige tropiske fuglearter! Eller du kan tage på forskellige øko-jeep-ture og se skildpaddeæg og specielle, øde og meget smukke strande.

Om aftenen kan du slå dig ned ved en af de små restauranter ved vandet - her er masser af hyggelige steder at vælge imellem! Spis en dejlig middag, mens du nyder udsigten.

Billeder

1 ud af 4
Surfer i Puerto Escondidos bølger
1 ud af 4
Playa Zicatela i Puerto Escondido
1 ud af 4
Solnedgang over Playa Zicatela
1 ud af 4
Den sjvoe håndskulptur på stranden

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af