Argentina

San Antonio De Los Cobres

Gå tilbage

Rejser til San Antonio De Los Cobres

San Antonio de los Cobres er en støvet mineby med lerhuse, hyrder og minearbejdere, men den er mest kendt for sin jernbanestation, hvor det berømte tog ”Train to the Clouds” (toget til skyerne) holder. Derfor er det selvfølgelig også oplagt at tage en tur op i skyerne og se Andesbjergene fra broer og veje, der snor sig gennem landskabet.

Den mest kendte jernbanestrækning i området er La Polvorilla viadukten med den kæmpemæssige bro, og du kan tage hen og se den, også selvom du ikke skal ud at køre til skyerne.

Rundt omkring i San Antonio de los Cobres ser du lamaer og vicuñaer, og det er dem, der er skyld i den gamle vævetradition i byen. Kvinderne væver hatte, vanter, sjaler, sweatre, tæpper og en masse andre ting, og ofte væver de faktisk med en kaktusnål – dem er der nemlig masser af i området.

Husk, at drikke coca-te flere gange om dagen, for du er godt oppe i højderne her i Andes bjergene, faktisk så højt oppe, at det ofte sner om natten. To timer fra byen ligger Salinas Grande, som er et helt aldeles fascinerende syn – kridhvid ørken af salt og vand, så langt øjet rækker. 

Billeder

1 ud af 5
La Polvorilla viadukten
1 ud af 5
San Antonio de los Cobres
1 ud af 5
Quebrada del Toro
1 ud af 5
Quebrada del Toro
1 ud af 5
Smukke Salinas Grande

Hoteller i San Antonio De Los Cobres

Flere hoteller i San Antonio De Los Cobres