Argentina

Tangoshow i Buenos Aires

Gå tilbage

Tangoshow i Buenos Aires

Er du klar til at opleve en af de mest lidenskabelige og intense dansetyper i verden? Så er et argentinsk tangoshow en oplevelse, du ikke må gå glip af! 

Du spiser en dejlig, romantisk 3-retters-middag, og så er der et stemningsfuldt tangoshow med musik, sangere og dansere, som vil gøre natten til en uforglemmelig oplevelse!

I Argentina er tangodans en stor og vigtig del af den lokale kultur. Et argentinsk tangoshow er en fantastisk oplevelse, der går direkte i hjertet på enhver tilskuer. Danserne bærer smukke og farverige kostumer, og den stemningsfulde og intense stemning er bare så argentinsk, som det kan blive. Danserne er utroligt dygtige og dedikerede, og musikken er en hyldest til den rige tango-arv, som har levet i Argentina gennem generationer.

I tangodans er det ikke kun en nøjagtig udførelse, men også improvisation og følelser, der er i fokus. Derfor er ingen shows ens, og selvom man har set et argentinsk tangoshow to gange, vil man aldrig opleve det nøjagtigt samme show to gange.

Billeder

1 ud af 3
Rejser til Argentina - Oplev argentinsk tango
1 ud af 3
Tango i gaden
1 ud af 3
Rejser til Argentina - Oplev argentinsk tango