Bolivia

La Paz (Bolivia)

Gå tilbage

Rejser til La Paz (Bolivia)

La Paz er Bolivias største by, hvis man tæller bydelen ”El Alto” med. Byen ligger i Andesbjergene og er verdens højest beliggende hovedstad. En titel, den i øvrigt deler med Sucre. La Paz og El Alto er to meget forskellige bydele. Hvor La Paz er præget af koloniale bygninger, kirker, pladser og det finansielle centrum, er El Alto et inferno af markedspladser og gadesælgere.

El Alto ligger på det højeste plateau og var tidligere bundet sammen af en enkelt vej med La Paz i dalen. Dette skabte ofte trafikalt kaos og Bolivias præsident besluttede i 2014, at byen skulle bindes sammen med et netværk af svævebaner. I dag er der 25 stationer, fordelt på 8 linjer, som giver mulighed for at komme hurtigt rundt.

I La Paz anbefaler vi, at du tager forbi heksemarkedet i byens centrum. Videre er der i dette område et utal af lokale restauranter, gadesælgere med salteñas og levn fra de spanske conquistadorers. Selvom det er hårdt at gå op til udsigtspunktet ”Killi Killi”, skal du ikke snyde dig selv for turen. Heroppe er der udsigt og oversigt over både byen og Andesbjergene med sne på. Efterfølgende kan du gå ned til bydelen ”Sopocachi”. Dette er den pæne del af byen, hvor der er grønne parker, kendte butikker og ikke mindst god kaffe.

Billeder

1 ud af 7
Jaen-gaden i La Paz
1 ud af 7
Rejser til Bolivia
1 ud af 7
San Francsisco-kirken
1 ud af 7
Byen set oppefra
1 ud af 7
Indianermarked
1 ud af 7
Kysten
1 ud af 7
Rejser til Bolivia

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i La Paz (Bolivia)

Flere hoteller i La Paz (Bolivia)