Colombia

Finca la Jorara

Gå tilbage
#Boutique
#Bæredygtigt
#Familie
#Favorit
#Natur
#Par
#Strand
#Sødt personale

Finca la Jorara

Finca la Jorara er et skønt familieejet hotel, der ligger midt inde i den jungleagtige natur. Hotellet ligger lige ud til hovedvejen, men dette mærker du ikke.

Her bor du i store flotte træhytter, som er rustikt og enkelt indrettet, men med masser af charme. Du har eget badeværelse og en skøn terrasser, hvor du kan dase i hængekøjen. Du kan også slappe af i fællesområderne.

Hotellets varme vand svinger lidt, men hotellet ligger kun et stenkast fra en lille, privat strand - du skal ned ad en lille sti og under vejen - og her kan du selvfølgelig også slappe af og bade i de store bølger. Men bølgerne ER altså som regel rigtig store!

Spis morgenmad med udsigt til det grønne, lyt til junglens mange lyde, og efter en lang slapper i hængekøjen kan du daske ned til hotellets restaurant, hvor den gode mad er lavet på friske, økologiske råvarer. Restauranten serverer blandt andet super lækre vegetar- og skalddyrsretter!

Der er wifi på hotellet, og al strøm er solcelledrevet. Du vil straks føle dig godt tilpas i de hjemlige omgivelser, og de søde ejere står altid klar til at hjælpe. Du kan køre ind til Palomino by på omkring 10 minutter.

A/C
Balkon
Lille hotel
Restaurant
Gratis Wifi
4.8/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Billeder

1 ud af 7
Finca la Jorara
1 ud af 7
Et af værelserne
1 ud af 7
Terrasse
1 ud af 7
Badeværelse
1 ud af 7
Tag en slapper i en af hængekøjerne
1 ud af 7
Fællesområde
1 ud af 7
Udsigt fra hotelområdet