Rejser til Baños

Baños er en lille, charmerende by som ligger midt i bjergene. Baños betyder faktisk toilet på spansk, men det er den skønneste lille by, der ligger mellem bjerge og vulkaner. Her er et dejligt klima, en fantastisk atmosfære, smuk omkringliggende natur, og i den fine kirke kan du møde den helgen, der beskytter byen mod vulkanudbrud.

Byen er kendt for sine naturlige varme kilder og iskolde vandfald. Nyd et langt udendørs bad med udsigt over bjergene, og lad roen falde over dig. Du skal selvfølgelig besøge Piscina El Salado et par kilometer uden for byen. Her kan du hoppe direkte fra brandvarme bade og ind under strålerne fra et iskoldt vandfald. Der er åbent fra 5-tiden om morgenen – så det er bare om at komme ud af fjerene.

Senere kan du tage en tur rundt i det flotte landskab til fods, på cykel eller på hesteryg, og der er også muligheder for riverrafting. Der er i det hele taget meget at lave for de modige i Baños, så du kan sagtens bruge en uge her på at klatre ned ad bjergvægge, gynge ud over verdens ende - hvis du tør, svinge med hovedet ned ad en lang line og paraglide gennem luften. Aftenen kan du tilbringe i en af de mange restauranter, hvor du kan prøve Ecuadors nationalret: grillet marsvin. Det smager ganske godt, næsten som kylling.

Billeder

Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Baños

Flere hoteller i Baños