Ecuador

Sacha Lodge

Gå tilbage
#Anderledes
#Natur
#Sødt personale

Sacha Lodge

Sacha Lodge ligger midt ude i  Amazonas, helt ned til en stor flod. Her kommer du helt tæt på dyrene og får uden tvivl en anderledes oplevelse, end du vil få på et klassisk hotel. 

Det er det perfekte sted til dig, der elsker at komme ind i dyrenes verden. Her kan du nemlig spotte op til 600 forskellige fuglearter, høre aberne svinge sig rundt i trækronerne og se odderne svømme forbi i floden, mens du nyder din morgenmad. Det hele er bygget i miljøvenlige materialer og skabt i en stil, så du virkelig føler sig i ét med omgivelserne. Trods de primitive omgivelser, er stedet forholdsvist moderne og fremstår nyt og lækkert – med et naturligt og rustrikt strejf!

Du bor i charmerende hytter i ægte regnskovsstil. Værelserne har egen balkon, hvorfra du kan nyde den fantastiske natur, mens du ligger i en hængekøje – så bliver det ikke mere afslappende! Sengene er gode og toilet- og badefaciliteterne er også fine. Her er både varmt vand og elektricitet døgnet rundt. Dog er der kun Wi-Fi adgang i bestemte tidsrum og kun på fællesarealer – men du savner ikke at være på nettet, når omgivelserne er så fantastiske.

På Sacha Lodge er der både en god restaurant, en hyggelig bar og generelt set en rigtig dejlig stemning. Der er sågar indrammet en lille pool ude i floden, så du kan bade i det varme vand fra floden.  

Sacha Lodge tilbyder en masse fantastiske og spændende udflugtsmuligheder, hvor du kommer helt tæt på regnskoven og de mange spændende dyr, der bor der. Her er blandt andet brovandring over trætoppene, udflugter til fods i regnskoven, udflugter i kano langs floden, og en masse andet.

 

 

Balkon
Restaurant
5/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Tripadvisor vurdering

Billeder

1 ud af 5
Rejser til Ecuador - Sacha Lodge
1 ud af 5
Rejser til Ecuador - Sacha Lodge
1 ud af 5
Rejser til Ecuador - Sacha Lodge
1 ud af 5
Rejser til Ecuador - Sacha Lodge
1 ud af 5
Rejser til Ecuador - Sacha Lodge