Ecuador

Amazonas (Ecuador)

Gå tilbage

Rejser til Cuyabeno

Det er ikke kun i Brasilien, du kan opleve Amazonas. En stor del af Amazonas ligger faktisk i Ecuador! Cuyabeno er et over 6.000 kvadratkilometer stort reservat i Amazonas, og det er det næststørste af de 45 reservater, der findes i Ecuador. Her får regnskoven lov til at være i fred, sammen med laguner, floder og oversvømmede skove. Du kan se over 12.000 forskellige typer planter, over 580 fuglearter, legende aber, anakondaer (med en del held), tapirer og sølvglinsende piratfisk.

Området er også hjem for stammefolkene Siona, Secoya og Cofan, og du kan besøge nogle af deres landsbyer og lære om deres levevej. Du kan også tage på spændende vandreture, hvor du kan lære om det vilde dyreliv og de medicinske planter eller tage på en stille padletur ned ad floden, mens du ser livet på flodbredden. Et vaskeægte jungleeventyr, som du aldrig vil glemme!

Der falder typisk 3000 mm regn om året, og luftfugtigheden er høj! Det kan ske, at vandet står så højt inde mellem træerne i selve skoven, at du kan se delfiner fra floderne svømme inde i skoven, fordi de følger de små stimer af fisk. Tørtiden ligger oftest mellem midt december og til midt marts. Parken ligger ca. 60 km fra grænsen til Colombia, og det er oplagt at kombinere Ecuadors Amazonas med en rundrejse i resten af Sydamerika.

Billeder

1 ud af 4
Cuyabeno
1 ud af 4
Solnedgang over Cuyabeno
1 ud af 4
Den smukke flod der løber igennem reservatet
1 ud af 4
En grøn anaconda

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Amazonas (Ecuador)

Flere hoteller i Amazonas (Ecuador)