Ecuador

Hotel Mama Cuchara

Gå tilbage
#Boutique
#Byliv
#Centralt
#Fuld af sjæl
#Sødt personale

Hotel Mama Cuchara

Hotel Mama Cuchara er et rigtig godt og charmerende hotel. Du bor centralt i Quito på en lille bakke, hvorfra du har en flot udsigt ud over byen! Den hvide og elegante hotelbygning er et gammelt spansk kolonihus fra det 18. århundrede, som er blevet genoplivet med en moderne renovering.  

Du bor på stilfulde og kunstneriske værelser. De originale træbjælker i loftet skaber en historisk og hyggelig stemning. De smukke sengegavle i laurbærtræ er dekorerede og udskåret af lokale håndværkere fra Quito, og de franske døre på værelserne er dekoreret i farvet glas. Det er en autentisk og stilfuld oplevelse at bo på Hotel Mama Cuchara! Værelserne er veludstyrede, og alle med gratis Wi-Fi. 

I den smukke gårdhave overdækket af glas kan du nyde din middag på restauranten, La Plaza. I dagtimerne skinner solen ned igennem de store ovenlysvinduer, og lyset reflekterer i det smukke springvand i midten af gården. Grønne planter, blomster og to store farverige glasfugle, der svæver under taget, skaber smukke rammer for et lille hvil eller en dejlig middag. 

Restauranten byder på en gourmet fortolkning af Ecuadorianske retter. Dagligt er der retter på menuen, der repræsenterer en af de 24 provinser i Ecuador. Du spiser rigtig godt her! Efter middagen kan du gå en tur op på tagterrassen, hvor du kan få dig en kold drink i hotellets bar, mens du nyder udsigten over Quitos tage.  

Mama Cuchara gemmer på en privat kunstsamling med forskellige udstillinger, som du frit kan gå på opdagelse i. Udstillingerne er alle af forskellige ecuadorianske kunstnere, og indtægterne fra salget går direkte til kunstneren og deres samfund. Flere af værkerne kan også findes rundt omkring på værelserne.

Hotellets personale er meget hjælpsomme og imødekommende. De står altid klar til at hjælpe, og de gør deres ypperste for, at du har det bedste ophold på Hotel Mama Cuchara.  
 

A/C
Restaurant
4/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Billeder

Rejser til Ecuador - Hotel Mama Cuchara
Rejser til Ecuador - Hotel Mama Cuchara
Rejser til Ecuador - Hotel Mama Cuchara
Rejser til Ecuador - Hotel Mama Cuchara
Rejser til Ecuador - Hotel Mama Cuchara
Rejser til Ecuador - Hotel Mama Cuchara
Rejser til Ecuador