Ecuador

Hotel San Jose de Puembo (Quito Airport)

Gå tilbage
#Bæredygtigt
#Familie
#Fuld af sjæl
#Sødt personale

Hotel San Jose de Puembo (Quito Airport)

Hotellet San Jose De Puembo Quito Airport ligger i smukke omgivelser og cirka 30 minutters kørsel fra centrum af Ecuadors hovedstads Quito. Du kommer nemt med hotellets shuttlebus fra lufthavnen, som ligger 15 minutters kørsel væk.  

Du bor i frodige omgivelser, da du er omringet af hotellets kæmpestore grønne have, hvor du kan støde på en masse spændende og forskellige fuglearter. Hotellets hovedhus, haciendaen, er helt tilbage fra kolonitiden. Haciendaen har en unik stemningen med traditionel sydamerikansk indretning. Du kan brede dig i de antikke møbler med gulddetaljer, mens du beundrer de udsmykkede vægge, den smukke lysekrone, de gamle ægte tæpper og de rustikke træspær i loftet. 
På de veludstyrede værelser kan du nyde udsigten til den grønne have og måske endda Andesbjergene, og du har fri adgang til hotellets wi-fi.  

Hvis du trænger til en dukkert efter et besøg i hotellets simple træningsrum, kan du finde et helt fint poolområde i haven, som dog kun er åben i weekender og ferie. Hvis du ønsker en udvidet spaoplevelse kan du mod betaling besøge den berømte spa, Joyas del Ecuador Wellness Spa, der er blevet kåret til verdens bedste miljøvenlige spa. Hotellet går op i bæredygtighed, og derfor er alt vandet i hanerne og i poolen solopvarmet. 

Hotellet har flere faste beboere, i haven finder du nemlig den lille dyrefarm, hvor der blandt andet bor får, påfugle og kaniner, som du frit kan besøge. Du kan også give dig i kast at malke en ko på den nærliggende går. Måske du også støder på de fritgående rolige lamaer, som hjælper med græsslåningen i haven. Haven er helt perfekt til børn og dyreglade mennesker. 

Du spiser godt her! Når sulten melder sig, kan du besøge en af hotellets to restauranter, som byder på morgenmad og et udvalg af internationale retter til frokost og aften. Det hjælpsomme og imødekommende personale er vil med glæde hjælpe dig, og du vil hurtigt føle dig hjemme i de hyggelige omgivelser. 

Fitness
Pool
Restaurant
Spaområde
Gratis Wifi
4/5

Gæsters bedømmelse

Tripadvisor vurdering

Billeder

Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador
Rejser til Ecuador