Ecuador

Gåtur med en studerende i Quito

Gå tilbage

Gåtur med en studerende i Quito

Du skal på en gåtur med en studerende i Quitos gader. Han vil hente dig på dit hotel og vise dig hans Quito. Du får hans historie og oplever et lille stykke af hans liv, når han viser dig hans favoritsteder i byen. Han vil gøre alt for, at du får den bedste start på dit ophold i Quito, og vi håber, at mødet med ham vil være med til at give din rejse et menneskeligt ansigt

 

 

I Quito samarbejder vi med Jorge. Jorge er vokset op i en mindre by i den vestlige del af landet og flyttede til Quito for at studere International Business. Han har boet her i nogle år og kender byen godt. Jorge elsker at synge og spille guitar. Han kan også godt lidt at se fodbold op opleve naturen. Han er interesseret i andre kulturer, taler fint engelsk og også en smule italiensk.

Han vil fortælle dig lidt generelt om Ecuador og Quito, men i endnu højere grad vil han fortælle om, hvordan livet i Quito er, og hvordan det er at være ung i disse omgivelser. Er der noget særligt, du ønsker at opleve eller vide, så sig det endelig til Jorge. Han vil nemlig meget gerne svare på alle dine spørgsmål, også dem om sit liv og sin opvækst. Som udgangspunkt vil Jorge vise dig hans Quito. Du får hans historie og oplever et lille stykke af hans liv, når han viser dig hans favoritsteder i byen.

Jorge glæder sig til at møde dig, og han vil gøre sit bedste for, at du får en rigtig god start på dit ophold i Ecuador. Vi håber, at mødet med ham vil være med til at give din rejse et menneskeligt ansigt.