Ecuador

Heldagsudflugt til Cotopaxi Nationalpark

Gå tilbage

Heldagsudflugt til Cotopaxi Nationalpark

Cotopaxi Nationalpark er en uforglemmelig oplevelse for enhver, der besøger Ecuador. Den utrolige nationalpark ligger i Andesbjergene og er hjemsted for nogle af de mest enestående landskaber, du nogensinde vil se. Cotopaxi, som parken er opkaldt efter, er en af de højeste aktive vulkaner i verden og et af Ecuadors mest ikoniske landemærker.

Turen op igennem parken med guide tager ca. 3-4 timer. Du vil se alt fra alpakaer og vicuñaer  til pumaer, mens du udforsker parken. Der er også utallige vandrestier og udsigtspunkter, så du kan beundre den smukke udsigt over Andesbjergene og Cotopaxi-vulkanen. Synet af den 5879 meter høje vulkan med sne på toppen er helt vild! Husk kameraet.

Undervejs skal du også forbi en af områdets imponerende gletsjere og Limpiopungo-søen. Søen er dannet af smeltevand fra Cotopaxi og ligger på en højde af 3.800 meter over havets overflade. Med sin spektakulære udsigt til de omkringliggende bjerge og bakkede græslandsområder, er Limpiopungo søen en af de mest fotograferede søer i hele Ecuador. Der er også et rigt dyreliv omkring søen, hvor man kan se mange forskellige fuglearter og vandringsdyr som fx lam og alpakaer.

Der er koldt i Cotopaxi Nationalpark, så medbring varmt tøj på denne heldagstur.

Billeder

1 ud af 3
Rejser til Ecuador
1 ud af 3
Rejser til Ecuador
1 ud af 3
Rejser til Ecuador