Pensionistferie

Pensionistferie

Hos C&C Travel sælger vi pakkerrejser, hvor du bare kan læne dig tilbage, mens vi arrangerer alt det praktiske for dig. Vi sørger for at gøre din rejse så nem og tryg som overhovedet muligt! Fra du tager afsted til du er hjemme igen – du kan føle dig tryg under hele rejsen!

Vi har mange destinationer og rejser, der er oplagt til en pensionistferie – netop fordi mange af vores gæster på pension ønsker hjælp til at planlægge deres rejse.

Sådan foregår det, når du bestiller hos os

At vi planlægger din rejse for dig, betyder selvfølgelig ikke, at du ikke selv har nogen indflydelse! Læs med her på siden. Vi skræddersyr nemlig rejsen lige præcis efter dit hoved!

Når du ringer eller skriver til os, taler vi sammen. Du fortæller os, hvad du ønsker af din rejse, og vi deler ud af vores viden og tips om landene. Sammen finder vi frem til noget, der passer dig.

Vi sammensætter et tilbud til dig. Vi har gode kontakter til flyselskaber, hoteller og agenter, så tilbuddet indeholder alt, der er nødvendigt for, at din rejse kan gennemføres. Vi kan sagtens ændre på rejsen, efter du har modtaget tilbuddet. Det er først, når rejsen er præcis, som du vil have den, at vi er tilfredse.

Når du har godkendt rejsen, betaler du et depositum, og så kan vi begynde at booke det hele til dig. Inden du rejser, modtager du dine papirer fra os, og du kan rigtig glæde dig!

Selv når du er på rejsen, kan du få fat i os. Hvis der er noget, der mod forventning ikke er, som det skal være, så ring til os!

Når du kommer hjem, vil vi også meget gerne høre fra dig. Vi er meget interesserede i, hvordan vi kan forbedre rejserne, og hvad du syntes om hotellerne.

 

Som pensionist er tid ikke et problem

At være pensionist har jo sine fordele. Blandt andet har du god tid, så du har mulighed for at rejse lige så længe, du ønsker det. Det kan være, du altid har drømt om at få Thailand helt ind under huden, men ikke tidligere har haft tiden til at få den drømt opfyldt. Det kan også være, du gerne vil opleve flere lande og tage på en rundrejse, hvilket jo også lidt tid. Når du rejser som pensionist, får du den nødvendige tid til at tage på dit livs eventyr.

 

Rejs uden for ferierne og spar penge!

Som pensionist har du ofte mulighed for at rejse uden for skoleferierne, hvor priserne er utrolig meget bedre! Flyselskaber og hoteller hæver deres priser i højsæsoner og nationale ferier, så derfor er der helt klart penge at spare, hvis du styrer uden om.

Når du rejser uden for skoleferierne, er der sjældent så mange turister på de forskellige destinationer. Du slipper derfor for at skulle kæmpe om de gode pladser på stranden eller vente i kø i poolbaren.

 

Transporter i ro og mag

Det kan ofte virke uoverskueligt at komme rundt på en ferie. Den klarer vi selvfølgelig for dig! Vi har gode forbindelser til transportmuligheder, der kan føre dig sikkert og trygt gennem din rejse, uden at du skal stresse over noget.

Rejs med privatchauffør

Vil du have privatchauffør, kan vi sagtens arrangerer det. Det er dejligt at have den samme chauffør til rådighed. Chaufførerne er lokale, og de kender som regel alle de gode steder, også dem du som turist skal lede lidt længere efter. Han kan måske give fifs og gode råd med på vejen, og mon ikke han også han fortælle en røverhistorie eller to?

At rejse med en privatchauffør giver en dejlig frihed, da turene kan foregå i lige præcis det tempo, du ønsker. Du kan holde pauser undervejs, stoppe og se på en helt særlig fugl eller bare sidde og kigge ud ad vinduet og nyde, at du ikke sidder i klemte fællestransporter, hvor du skal forholde dig til andre mennesker.

Vi anbefaler rejser til Bali, Sri Lanka og Indien, hvis du vil på rundrejse med privatchauffør.

Sæt dig selv bag rattet på en kør selv-ferie

Fortrækker du selv at køre, kan vi også nemt arrangere dét for dig. Når du kører selv, har du den ultimative frihed. Her vælger du fuldstændig selv, hvor du vil hen, og hvor mange stop du vil have på vejen dertil.

Vi arrangerer kun kør selv-rejser til lande, hvor det er sikkert og trygt at køre selv og let at komme rundt. Spørg endelig ind hvis du er i tvivl om, hvordan det er at køre de pågældende steder.

 

Invitér børn og børnebørn med på ferie

Ønsker du at rejse med hele den store familie? Det kan vi nemt arrangere for dig! Vi kender de bedste hoteller til sådan en rejse.

Vi vil dog også slå et slag for at bo i en privat villa med masser af plads. Så bor I sammen, har fælles stue, kan grille og lave mad, som det passer jer og bare være sammen!

I Toscana har vi flere gode stenvillaer med plads til seks personer, ved Algarve-kysten har vi gode villaer med helt op til fire værelser, og i Bali har vi villaer med plads til hele 10 personer!

Hvorfor rejse med os?