Sommerferie på Bali

Sommerferie på Bali

Det tropiske ørige Indonesien består af mere end 17.000 store og små øer.   

Hvis du vil holde sommerferie i Indonesien – så er det Bali, du skal til! Bali er perfekt til afslapning på stranden, men byder også på en masse kultur og natur, der er værd at opleve.  

Denne lille, grønne indonesiske ø er en af de mest imponerende og gæstfrie øer i Det Indiske Ocean. Befolkningen er utroligt gæstfrie og tager godt imod dig.  

På din sommerrejse til Bali vil du blive mødt af farvestrålende natur, lysegrønne risterrasser, hinduistiske templer, smukke badestrande og selvfølgelig en masse smil fra balineserne. Selvom øen er lille, er den hjemsted for høje vulkaner omgivet af den mest frodige natur, du kan forestille dig. Her er det værd at nævne vulkanenerne Gunung Agung og Gunung Batur ved den smukke Batur sø.  

  

Spiritualiteten på Bali

Når du ankommer til Bali, oplever du straks balinesernes mange traditioner og skikke. Det er netop det, der gør Bali til sådan en ekstraordinær og unik oplevelse. Du kan med det samme føle den balinesiske folkesjæl og livsglæde. Om aftenen er der ofte fest i gaderne med dans og musik, hvor de lokale er iført deres traditionelle farverige dragter.  

  

Balis kultur

Kulturen på Bali går flere tusinder år tilbage, hvilket har sat sit tydelige præg på øen, og du kan stadigvæk den dag i dag se levn fra fortiden. Rundt på øen kan du finde et utal af hinduistiske templer, helt præcist 10.000!    

Der er rigtig mange at se, men vi vil især anbefale, at du på din sommerferie tager forbi og ser templet Besakih. Det er et utroligt flot tempel og et syn du sent vil glemme. 

  

Balis billedskønne byer

I det sydlige Bali omkring Ubud finder du den smukkeste udsigt over de neon-grønne risterrasser, der fortsætter uendeligt ud i horisonten. Et absolut must see på din sommerferie i Bali! Ubud er fyldt med smukke og frodige rismarker, hvor du kan gå mange utroligt afslappende gåture. I Ubud kan du også besøge de søde og legesyge aber i Monkey Forest. Når du er blevet helt blæst væk af smukke udsigter og legesyge aber, kan du finde de smukkeste bjerge i Munduk omgivet af frodig regnskov, rismarker og kaffeplantager.  

Du bør bo hos de lokale i den lille landsby Abasan, hvis du rigtigt vil møde balineserne og opleve deres dagligdag på din Bali-sommerferie. Landsbyen er omgivet af rismarker, og her kan du opleve livet på landet.  

  

Badeferie på din sommerrejse til Bali

 I Sanur kan du finde størstedelen af øens luksusresorts og dejlige strande. Byen har en tilbagelænet stemning og en masse butikker og restauranter, så der er fri mulighed for at opleve det balinesiske kulturliv.  På stranden kan du slå dig ned og nyde solen og vandet eller tage ud på vandet i båd. 

Du kan sagtens tage på badeferie i Sanur og tage ture ud byen, for Sanur ligger centralt ift. mange udflugtsmuligheder.  

Lovina Beach ligger i det nordøstlige Bali. Stemningen er helt fantastisk og fredelig. Her finder du brede og mørke sandstrande med vulkansk sand. Ud fra Lovinas kyst er der et beskyttet koralrev, hvor små både sejler ud og ser delfiner springe op fra vandet og nyder solnedgangen.   

 

Bali er bare bedst om sommeren!

Bali ligger i det tropiske klimabælte, så temperaturerne er høje året rundt. Bali er derfor en dejlig helårsdestination med helt fint vejr. 

Vejret er allerbedst om sommeren, så en sommerferie på Bali er helt ideelt! Højsæsonen er fra april til september, hvor der er tørt og varmt. Resten af året, fra oktober til marts, er der stadig varmt, men det er regnsæson, så der falder en del regn. Det samme gælder for øerne omkring Bali (Gili-øerne og Lombok).  

  

Familieferie på Bali

Bali er en fremragende sommerdestination, hvor hele familien kan være med. Det er en lille ø og nemt at rejse rundt. Med en privatchauffør, der kender øen godt, kan I let komme frem til de steder, I gerne vil se. Hotellerne er supergode og børnevenlige, så I bor godt undervejs, og der er masser at steder, I kan stoppe undervejs, så børnene ikke bliver for trætte. 

 

Sommerferie med øhop til Balis smukke naboøer

Der er mange dejlige øer omkring Bali, der bestemt er et besøg værd!

Et smut til paradis: Gili-øerne

Omkring en times sejlads fra Bali ligger de isolerede, smukke Gili-øer: Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air. De tre små øer opfylder alle stranddrømme med deres kridhvide strande og krystalklare hav. 

På Gili-øerne kan du nyde din sommerferie og er perfekt til dig, der elsker at snorkle, dykke og dase på stranden. 

De unikke Komodoøer om sommeren

Komodoøerne er en perle i naturskønne omgivelser. Naturen er helt speciel på øerne med deres lyserøde sandstrande, krystalklare vand, store kaktussletter og mystiske øgler, komodovaraner.  Naturen er Komodovaranernes hjem, og du støder med stor sandsynlighed på dem i naturen. På din sommerferie på Komodoøerne kan du opleve alt lige fra smukke strande, skøn natur til mystiske øgler! 

Rejser på Bali

Hvorfor rejse med os?