Sommerferie på Bali

Sommerferie på Bali

Indonesien er en øgruppe der består af 17.506 øer – ja, der er altså en hel del!

Indonesiens mest kendte ø er Bali, og den lille ø er den helt perfekte sommerdestination! Den lille, frodige indonesiske ø er så farvestrålende og tager godt imod dig med lysegrønne risterrasser. Balis befolkning er utrolig gæstfri, og tager imod dig med åbne arme. På Bali er livsglæden og spiritualiteten stor!

På din sommerrejse til Bali bliver du mødt af grønne risterrasser, hinduistiske templer, spirituelle danseforestillinger, jungle med makakaber og dejlige strande. Og selvom øen er lille, vil du se flere vulkaner i det frodige landskab. Det er værd at fremhæve vulkanerne Gunung Agung og Gunung Batur ved den smukke Batur sø.

Spiritualiteten på Bali

Når du er på sommerferie på Bali, vil du med det samme lægge mærke til balinesernes mange traditioner og skikke. På Bali har befolkningen mange traditioner, og du kan virkelig opleve øens kultur, når du går ud om aftenen. Dans og musik fylder i gaderne – kvinder i guld og traditionelle dragter og mænd med masker og farvestrålende tøj!

Balis kultur

På din sommerferie bør du besøge et de mange templer, som øen især er kendt for. Balis kultur går flere tusinde år tilbage, hvilket har sat et tydeligt præg på øen. Du kan finde mere end 10.000 templer på øen, hvilket ifølge forskerne har gjort det helt umuligt at kategorisere dem alle.

Vi vil dog anbefale dig at lægge vejen forbi templet Besakih på din sommerferie. Templet betegnes som både et af Balis og Indonesiens allerhelligste templer. Besakih er en samling af mere end 86 enkeltstående templer og bliver kaldt Balis modertempel.


Balis billedskønne byer

Du finder de flotteste udsigter ud over risterrasserne i kunstnerbyen Ubud på det sydlige Bali. Udsigten over rismarkerne en af vores absolutte favoritter, og du må ikke tage på sommerferie til Bali, uden at opleve det syn! Det er dét Bali, du kender fra postkortene. i Ubud kan du besøge abetemplet, Monkey Forest, hvor der myldrer med legesyge makakaber. De smukkeste bjerge finder du i Munduk, der er omgivet af regnskov, rismarker og kaffeplantager i højlandet.

Hvis du vil have en rigtig autentisk oplevelse på din sommerrejse, og møde det helt ægte Bali, så skal du bo på homestay i den lille landsby Abasan. Absan er omgivet af rismarker, og her kan du opleve livet på landet og et indblik i de balinesiske traditioner.


Badeferie på din sommerrejse til Bali

På kyststrækningen nær hovedbyen Denpasar i det sydøstlige Bali ligger den skønne turistby, Sanur. I Sanur finder du størstedelen af øens store luksuriøse resorts og de dejligste strande, hvor du bare kan dase, bade og nyde solen. Det er vores favorit strandby på øen! Du kan sagtens tage en badeferie i Sanur og så tage på udflugter ud af byen. Det er perfekt at bo i Sanur i længere tid på din sommerferie, fordi her sker lidt, og byen ligger godt centralt ift. udflugtsmuligheder.

Lovina Beach er et kystområde på den nordøstlige del af Bali. I Lovina er der en helt fantastisk og fredelig stemning. På din sommerferie i Lovina vil du opleve brede, mørke sandstrande med vulkansk sand og rolige bølger. Ud fra Lovinas kyst er der beskyttet koralrev, hvor små både sejler ud, og her kan du se delfiner, der springer op af vandet i solnedgangen. Bali er simpelthen et af de mest fantastiske steder!


Bali er bare bedst om sommeren

Det er normalt bedst at rejse til Asien om vinteren, hvis du vil have sol og badeferie, men Bali er faktisk bedst at rejse til om sommeren. Der er varmt på øen hele året rundt, men i højsæsonen fra april til september, skinner solen i flest timer. Resten af året, fra oktober til marts, er der stadig varmt, men det er regnsæson, så der falder en del regn.


Familieferie på Bali

Bali er en fantastisk sommerdestination, hvor du kan tage hele familien med! Bali er en lille og overskuelig ø, hvor det er nemt at rejse rundt. Med en privatchauffør kan I sammen beslutte, hvor I vil stoppe, og hvad I vil opleve. Chaufføren kender øen godt, og det giver jer en fantastisk frihed på jeres sommerferie på Bali.


Sommerferie med øhop til Balis smukke naboøer

Der er flere andre smukke øer omkring Bali, som bestemt er et besøg værd på din sommerrejse! Vores favoritter er Gili-øerne og de smukke Komodoøer.

Paradisøen Gili

Gili betyder “lille ø”, og Gili-øerne nordvest for Lombok består af tre små øer! Øerne indbyder med fantastiske strande, svajende palmer og ikke ret meget andet. Gili Trawangan, Gili Meno og Gili Air er et rent bountyparadis! De tre små koraløer med skønne strande og palmer i massevis er omgivet af koralrev midt i det azurblå hav – skønnere bliver det ikke. Gili Trawangan er den mest turistede af øerne, men selv ikke på denne ø kører der biler, så du kan komme omkring i hestevogn!

Gili-øerne er et paradis for dig, der gerne vil snorkle, dykke eller bare slappe af på stranden og nyde din sommerferie.

Fredfyldte Lombok

Lombok byder på et væld af lange smukke strande, betagende vandfald, og i horisonten troner det evigt smukke bjerg Gunung Rinjani. Lombok er en fredfyldt ø med vulkanske bjerge, frodig regnskov, klippeområder, skønne strande, grønne rismarker og både templer, moskeer og kirker. Du kan gå rundt i de mindre byer, handle i de lokale butikker og opleve, hvordan livet leves her. Sasak folket har boet på Lombok i flere årtusinder, og her er ikke så mange turister.

De unikke Komodoøer om sommeren

De fantastiske Komodoøer, et af naturens syv underværker, hvor naturen er helt særlig med lyserøde strande, knaldblåt vand og kaktussletter – og selvfølgelig komodovaraner! På øerne vrimler det simpelthen med mystiske, hvæsende øgler, og du vil med stor sandsynlighed støde på dem i den skønne natur.

På din sommerferie på Komodoøerne finder du frodige skove og åbne sletter, som alle er omgivet af smukke palmer. Naturen er komodovaranernes hjem og jagtmarker. På toppen af øernes bakker er der smukke udsigter over de hvide og lyserøde sandstrande, og naboøerne omgivet af det azurblå vand.

 

Rejser på Bali

Hvorfor rejse med os?