Bali

Bali med rundrejse og homestay

17 dages rejse fra
13.890,-

Pris per person ved 2 voksne

4 nætter Ubud, 2 nætter Munduk, 2 nætter Lovina, 2 nætter Abasan og 4 nætter Sanur

#Strand
#Familie
#Favorit
#Natur

På en rejse til Bali med privatchauffør er turen mellem de forskellige byer næsten lige så stor en oplevelse som byerne selv.

Første stop på rejsen er kunstnerbyen Ubud. Efter et par dage med templer og gallerier kører du så videre mod byen Munduk, der ligger utrolig smukt i et bjergrigt område. På vejen skal du opleve et kongeligt tempel og besøge et lokalt marked. Køb en bakke søde jordbær og nyd dem på turen. I Munduk kan du vandre og nyde den smukke natur.

På vej til Lovina kan du gøre holdt ved Banjar Hot Springs, hvor du kan lade dig synke ned i det varme og næsten terapeutiske vand. I Lovina kan du også lade dig synke ned i vandet - denne gang med snorkeludstyr på - og opleve farverige fisk og koraller.

Herefter skal du til Abasan, en mindre by hvor du skal opleve livet på landet og få indblik i de balinesiske traditioner.

Efter en oplevelsesrig rundrejse slutter du af i Sanur, hvor du kan nyde godt af stranden og de mange restauranter. Nu har du masser af tid til at slappe med sand mellem tæerne.

Rejsen i billeder

Ulun Danu templet og Beratan søen
En af de dejlige strande
Rejser til Bali
Rejser til Bali
Søde drenge i Ubud
Rismarker i Ubud
Stranden i Sanur
Munduk vandfaldet
Båd i vandet
Rejser til Bali
Delfiner i Lovina
Rejser til Bali
Rejser til Bali
Solnedgang over stranden i Sanur

Dag-til-dag

 1. Afrejse Danmark
 2. Ankomst Ubud
 3. Ubud
 4. Ubud
 5. Ubud
 6. Ubud - Munduk
 7. Munduk
 8. Munduk - Lovina
 9. Lovina
 10. Lovina - Abasan Landsby
 11. Abasan Landsby - Sanur
 12. Sanur
 13. Sanur
 14. Sanur
 15. Sanur
 16. Sanur
 17. Hjemkomst Danmark
Se detaljeret rejseplan
17 dages rejse fra
13.890,-
Pris per person ved 2 voksne
Ring eller skriv til Camilla

3176 4018
eva@cctravel.dk


Rejseplan

Her har du en detaljeret beskrivelse af, hvad du kan opleve på de forskellige dage på denne rejse. Sørg for at sætte dig godt til rette og find læsebrillerne frem!

Dag 1

Afrejse fra Danmark
Så går flyveturen omsider mod det indonesiske ørige. De skønne øer har hver deres særpræg, men har det tilfælles, at de byder på dejlige oplevelser. Grønne rismarker, frodig jungle, et utal af hinduistiske templer, forskelligartet dyreliv, fantastisk kunsthåndværk, et rigt kulturliv - og så selvfølgelig strande, strande og strande... Brug den lange flyvetur til at overveje, hvordan du har lyst til at bruge din ferie.

Dag 2

Velkommen til herlige Ubud

I dag bliver du budt velkommen til Ubud.

Ubud er vel en af denne verdens mest kendte, små kunstnerbyer – et sted du skal og bør være i nogle dage, så du kan nå at opleve det hele: Stemningen i byen, de mange kunstmuseer, gallerier, områdets smukke templer, historiske seværdigheder og ikke mindst de smukke rismarker. Byen er foruden sine templer kendt for sine restauranter, som er smukt indrettede. Det er virkelig en fornøjelse at gå rundt og vælge, hvor man skal slå sig ned – maden er ikke altid så fantastisk igen, da der er mange europæiske menuer, men indretningen af restauranterne er noget for sig. Med de smukke tallerkener og dekorationer – ja, hvor er her dejligt.

Rismarker i Ubud
Måske ser du folk, der arbejder i markerne
Goa Gajah elefantgrotten
Søde drenge i Ubud
Pura Saraswati
Risterrasser

Dag 3

Tag på opdagelse omkring smukke Ubud

Det er ikke svært at komme rundt i Ubud til fods, så du kan nemt gå rundt at besøge alle de små gallerier, der bugner af kunst i forskellige udformninger. Området er kendt for deres exceptionelle træudskæringer, så det bør du tage dig tid til at kigge på.

Du kan også tage på vandring ind i abeskoven, Monkey Forest, som ligger lige syd for bymidten. Her kan du se de sjove makak-aber og det flotte tempel. Tæt på Ubud findes også det store Goa Gajah (elefanthulen), som ligger i fantastiske omgivelser, beklædt af en tyk skov. Nærmest som Indiana Jones skal du gå igennem skoven ned af de smalle trapper, for at komme ned til dette flotte sted. Der er hellige vandhuller som er lavet tilbage i 800-tallet, og til at passe på vandhullerne, udhuggede og udsmykkede man nogle “vagter”. Dette fantastiske sted er kommet med på UNESCOs verdensarvliste og er helt sikkert et syn værd.

I Ubud finder du også templer nok til at gå på opdagelse en hel dag blandt disse smukke og alligevel enkle, religiøse “hverdagshuse”. Templerne er en meget vigtig del af Balis kulturrigdom og de er det, der har gjort Bali til Gudernes Ø. Religionen er Hindu, i dette store, muslimske land, og denne form for hinduisme udarter sig bare så smukt. Om eftermiddagen sidder alle kvinder og fletter små minikurve, der bruges til at sætte blomster og lidt mad i, og som de lægger overalt på fortove, gader, i huse og forretninger oftest om morgenen. Du mærker balinesernes enkle og stærke tro overalt.

Tegenungan vandfaldet i Ubud
Dans i Ubud
Monkey Forest
Et hus i Ubud
Det smukke grønne landskab

Dag 4

På udflugt til små landsbyer

Efter morgenmaden bliver du hentet på dit hotel af din chauffør og kørt til landsbyen Batubulan. Her skal du se et smukt Barong og Keris-danseshow. Derefter går turen videre til byerne Celuk, Batuan og Mas. På turen oplever du den smukke, lokale kunst, guld- og sølvhåndværk, håndskårede træudsmykninger og malerier. Du skal også se et traditionelt, balinesisk hus og det smukke hinduistiske Batua-tempel med flotte, balinesiske ornamenter.

I Kemenuh vil du se processen bag det avancerede træskæringsarbejde, og i Mas ser du malerier.

Dag 5

Sidste dag i Ubud

Du har endnu en dag til at nyde Ubuds smukke omgivelser. Måske skal du gense nogle af de flotte risterrasser?

Dag 6

Videre til Munduk med udflugter på vejen

I dag går turen videre fra Ubud til Munduk – forbi risterrasser og frugtbare bjerglandskaber, så hav kameraet parat!

Tidligt om morgenen kører du til den nordlige del af Mengwi, hvor du ser det kongelige tempel og den smukke udsigt ud over Bedugul. I Bedugul er der et godt, lokalt marked. Heroppe nordpå, hvor der er lidt køligere, bliver der dyrket jordbær, blomkål, gulerødder og andet frugt og grønt. Gør et stop her, nyd det hyggelige marked og køb en bakke jordbær – de er virkelige lækre!

Bagefter kan du stoppe ved templet Ulun Danu, der ligger lige efter Bedugul Bukit Mungsu-markedet. Templet ligger ved kanten af Balis største sø, Lake Batur, hvor også den imponerende Batur vulkan ligger. Det er helt unikt og meget anderledes. Herfra går turen videre nordpå op mod Munduk.

Munduk er en lille by, der ligger fredfyldt i et bjergrigt område. Byen er kendt for sin dyrkning af vanilje, kaffe og kakao – en del af kaffen dyrkes efter en traditionel metode, der har sine rødder i hinduismen og er baseret på tanken om, at lykke opnås gennem gode relationer til Gud, mennesker og miljøet. Ikke overraskende dyrkes der en del økologisk og “fair trade” kaffe på Bali. Du kan opleve det maleriske, bjergrige område samt besøge kaffeplantager, vandfald eller små nærliggende landsbyer. Bemærk, at der kan være koldt og måske tåget i Munduk i perioden december-januar.

Ulun Danu templet
Smuk natur
Glade børn i Munduk
Frodige bakker
Munduk vandfaldet
Ældre dame i Munduk

Dag 7

En dag i dejlige Munduk

I Munduk er der masser, du kan tage dig til. Hjemmefra kan du bestille forskellige udflugter og aktiviteter.

Du kan fx bestille en vandretur med guide gennem kaffemarker og lokale landsbyer, eller du kan få en guide til en rundtur på det lokale marked. Vil du gerne lære noget om det traditionelle, balinesiske køkken, kan du prøve et madlavningskursus – og bagefter mæske dig i de lækre retter. Du har også muligheden for at leve dig mere ind i den balinesiske kultur. Du kan enten lære at bede til de balinesiske guder, som balineserne selv gør det, eller du kan blive undervist i, hvordan du spiller traditionel, balinesisk musik. Vil du gerne forkæle dig selv lidt, kan du enten få en massage eller få fornyet energi hos en healer.

Du kan også tage en tur til Munduk-vandfaldet. På vejen kører du forbi gårde, hvor der bliver dyrket kaffe, kakao, ris, vanille og kryddernelliker. Vandfaldet er højt og falder mange meter ned i en lille sø, og hvis du har lyst, kan du bade i bruset fra vandet. Hvis du ikke vil have våde fødder, kan også bare gå rundt og nyde den dejlige natur omkring vandfaldet.

Dag 8

Udflugt til varme kilder og kloster på vejen til Lovina

I dag skal du videre til Lovina.

På vejen kan du stoppe ved Banjar hot springs. Disse varme bade er et fortryllende område med smukke udskæringer og varmt, terapeutisk vand. Ansigter udhugget i sten sender det varme vand i en lind strøm ned over besøgende, og med dens høje svovlindhold samt andre mineraler menes at være helende. Jo, Lovina er god for krop og sjæl…

Skal sjælen have endnu et løft, så besøg også klosteret Brahma Vihara Arama i byen Dencarik. Dette er Balis største, buddhistiske kloster og med smukke, orange tage, adskillige Buddha-figurer i guld og stupaer (buddhistiske spir) minder det mest af alt om noget taget ud af en film. Der er mulighed for fordybelse og meditation sammen med munkene.

Du kan også opleve en teater- og danseforestilling fremført af børn i Lovina. Forestillingen foregår i børnenes læreres egne hjem, og er altså en særlig mulighed for at møde mennesker i øjenhøjde. Det er gratis at se forestillingen, men efterfølgende tages der imod donationer, der går til børnenes skolegang. Nogle af vores gæster har begejstret skrevet til os om denne lille oplevelse, og vi har hermed givet anbefalingen videre!

Lovina stranden
Farvestrålende jukunger
Du møder venlige folk overalt!
Brahma Vihara Arama templet ved Banjar
Bankabåd i aftenlys
Git Git Vandfaldet

Dag 9

Nyd smukke Lovina

Nyd stranden og vandet og slap af i de dejlige omgivelser. 

Kunne du tænke dig at bruge dagen på en smuk naturoplevelse? Så tag på udflugt til det høje vandfald, Git Git. Du vil føle dig som en ren eventyrer, når du går gennem junglen til dette 40 meter høje vandfald, der ligger midt i frodige omgivelser. En fantastisk oplevelse for både krop og sjæl...

Hvis du selv vil gå en tur, kan du gå op i højlandet. Her kommer du forbi skoler, lokale snedkere, smede, små boder, og her er virkelig en dejlig udsigt! Du kan selvfølgelig også tage på en trekkingtur med guide og se rismarker og smukke vandfald. Det er en virkelig smuk og spændende tur, men den kan godt være lidt af en udfordring, for nogle steder skal du krydse floder - det er også en oplevelse, og du får oplevet junglen på en helt ny måde. En anden mulighed for at opleve Bali, er i den gamle hovedstad Singaraja, hvor du kan besøge markedet. Her er ikke så mange turister, og du får et godt indtryk af, hvordan balineserne gør deres dagligdagsindkøb.

Båd i vandet
En af de dejlige strande
Den frodige, grønne natur
Familie på vejen
Delfiner i vandet
Lille dreng og lille hvalp

Dag 10

Velkommen til Abasan

Efter morgenmaden på hotellet i Lovina kører du med din privatchauffør på besøg til den forhenværende balinesiske hovedstad, Singaraja. Du skal derefter videre til det smukke Beji-tempel – et subak-tempel dedikeret til Dewi Sri, der er gudinden for rismarker. Du skal også besøge det vigtige Maduwe Karang-tempel, der er et af de største templer i Bali, inden du til sidst skal til Kintamani og nyde den spektakulære udsigt over Batur-bjerget og dens kratersø. På vej til hotellet er det sidste stop Sebatu, et tempel for helligt vand.

Nu fortsætter du til Abasan – en mindre by, der ligger mellem Ubud og Sanur. Her kan du virkelig opleve livet i de landlige omgivelser.

Du skal bo hos C&C Travels gode ven gennem mange år Mr. Made. Du får en god introduktion til familiehusets opbygning, indblik i religiøse ritualer og får serveret lækker, autentiske balinesiske retter. Du kommer på en vandretur gennem rismarkerne, hvor du lærer om det traditionelle vandingssystem, og du vil også besøge det lokale tempel og få indblik i dettes historie. Du skal derudover aflægge besøg hos en traditionel healer, hvor du kan få en dybdegående massage.

På afrejsedagen kan du – hvis det er lørdag – besøge en af de lokale skoler, hvor Mr. Made og C&C Hjælpeprogrammer udfører et plastik-projekt og på ugens andre dage, kan du besøge det lokale marked, hvor landsbyens husmødre køber ind til dagens måltider.

Dag 11

Velkommen til Sanur

I dag ankommer du til skønne Sanur!

Sanur er en dejlig by med masser af små butikker og restauranter – og alligevel er her en fredelig og afslappet stemning. Langs stranden har du mulighed for at slappe af ved en restaurant eller hygge dig ved en bar med en kold forfriskning.

Området er skønt for familier, par og livsnydere! Her er en flot bred strand, så der er ingen undskyldning for ikke at få slappet af, og du kan endda få massage direkte på stranden. Sanur er en meget rolig og børnevenlig strand med sandbund. Der er stor forskel på højvande og lavvande, 2-3 meter. Så der bades når der er højvande. Ved lavvande står bådene på bunden og der bliver fundet små muslinger på bunden. Eller kitesurfes på det meget lave vand.

Jukunger på stranden i Sanur
Sanur stranden
Solnedgang over Sanur
Bænk ved vandet
Vandhund!
Dejlig strand på Bali

Dag 12 - dag 15

Daseferie i Sanur

I Sanur kan du bruge masser af tid på den dejlige strand og bare nyde, hvor lækkert her er!

Hvis du en dag vil ud og opleve lidt, er der mulighed for at leje en cykel og cykle en tur langs den 5 km lange cykelsti, der snor sig parallelt med det smukke hav.

En af dagene kan du tage en tur ind til byen – bestil en taxa, de er ikke så frygteligt dyre. Så kan du vandre rundt og opleve denne lille by, hvor alt kan købes. Her er sjovt, moderne tøj og alverdens tingeltangel.

Hvad med at leje en bil med chauffør en dag? Se på kortet over øen og bestem dig til, hvor du vil hen. Vi anbefaler dig at starte tidligt om morgenen, før den voldsomme trafik starter. Kør fx til øens vestside, hvor der er få mennesker og smukke, ukendte strande. En anden dag kan du køre østpå og opleve hyggelige, små havnebyer. Eller du kan tage en hel dag til rismarkerne i det nordvestlige Bali. Er du til action, så er Bali kendt for sin river rafting og har desuden nogle fantastiske vandrutsjebaner med omvendt salto og alverdens andre skøre ting. Der er meget at lave for de aktive, men hvis det hele bliver lidt for meget, kan du altid tage på stranden og komme ned i gear igen.

Du kan også tage til Nusa Lembongan, en lille ø på kun 8 kvadratkilometer. Her er der fred, ro og dejlige omgivelser. Du kan nyde de skønne strande og gå eller cykle rundt langs stierne. Her er næsten ingen biler, og næsten ingen veje, så tag den med ro og nyd omgivelserne. Her er god snorkling og dykning ved nærliggende koralrev, og her er også gode bølger til surfing. Den lille by Lembongan Village er hyggelig at besøge, og tæt på ligger der flere steder, der producerer tang til kosmetikbranchen. Helt klart et besøg værd.

Den skønne strand
En af de små, dejlige strande
Das i en liggestol
Piger ved stranden

Dag 16

Afrejse fra Indonesien
Så er det blevet tid til at pakke alle de gode oplevelser ned i kufferten, for i dag vender du igen næsen hjemad mod Danmark. Rigtig god tur!

Dag 17

Velkommen hjem
Hjemme i Danmark, hvorfra du kan se tilbage på denne tur med fantastiske minder, masser af billeder og et væld af oplevelser.

Hoteller på din rejse

Her er de hoteller, vi har valgt til dig i hver by på din rejse til Bali. Vi har valgt hotellerne ud fra både pris, beliggenhed og charme, så du er sikker på at bo godt.

Disse hoteller er inkluderet i prisen. På mange af vores rejser kan du mod et tillæg vælge de hoteller, der er markeret med en orange “Upgrade”-cirkel.

Byer på din rejse

På denne rejse skal du bo i disse dejlige byer. Læs om hvert sted, der hver især byder på store oplevelser i Bali!

Kort over rejsen

Her kan du se et kort over rejsen, så du kan du kan fornemme, hvor byerne ligger i forhold til hinanden.

Transport

Alle transporter på rejsen er inkluderet.

 • Fly Danmark-Denpasar t/r.
 • Transporten mellem lufthavnen og hotellet foregår med privat bil/minibus.
 • Rundrejsen på Bali foregår i privat bil med privatchauffør.

Priser

Disse priser er pr. person baseret på to voksne i delt dobbeltværelse.

Afrejse i følgende periode
Pris per person ved 2 voksne
PRIS PER BARN UNDER 12 ÅR
 
Inkluderet
 • Fly Danmark-Denpasar t/r.
 • Alle transporter på rejsen.
 • 13 overnatninger med morgenmad.
 • 1 overnatning med fuld pension.
 • Udflugt til templer og marked på vej til Ubud.
 • Udflugt til varme kilder på vej til Munduk.
 • Udflugt til templer og Singarajs på vejen til Lovina
 • Engelsktalende chauffør ved transfers og inkluderede udflugter.
 • Tilskud til Rejsegarantifonden.
 • Prisen er baseret på 2 personer i delt dobbeltværelse.
 • Skræddersyet rejse med personlig rejsekonsulent - du kan ændre alt det, du vil i rejsen her.
 • Support inden rejsen.
 • Nødtelefon hvis der skulle opstå problemer under rejsen.
Ikke inkluderet
 • Entréer på udflugter.
 • Drikkepenge overalt - specielt forventer din chauffør omkring 6-10 USD i drikkepenge hver dag (v. 2 personer).
 • Udgifter til vaccinationer, tests og dokumentationer, der er nødvendige for, at du kan gennemføre rejsen.
 • Evt. obligatorisk julemiddag (25/12) og/eller nytårsmiddag (31/12).
 • Evt. afbestillingsforsikring.
 • Evt. rejseforsikring.
 • Evt. gebyr for individuel rejse hvis du ønsker ændringer til rejseplanen (fra 190 kr. per person).