Oplevelser i Privat: Seychellerne

Gå tilbage

Oplevelser i Oplevelser

I Seychellerne kan du finde et hav af forskellige oplevelser – alt lige fra vandre- og cykelture til strandliv og øhop. Øerne er ikke så store, men de byder på lidt af det hele! Gennem de hoteller, du bor på, kan du booke vandreture, oplevelsesture, øhop og snorkelture rundt omkring på de flotte, frodige øer.  

Oplevelser ved Seychellernes strande 

I Seychellerne finder du tonsvis af lækre strande og en masse spændende oplevelser. Strandene er skønne med krystalklart vand, palmer i massevis og skinnende hvide sand. Du bor ofte ud til en strand på en af øerne, men det er de fredede strande, der er den største oplevelse, og dem ser du på en udflugt. 

På øen Praslin kan du bade på verdens smukkeste strand Anse Lazio, og det er ikke svært at forstå, hvorfor den netop bliver kaldt det. Stranden er nemlig omgivet af lyserøde granitklipper i bløde former, lysende turkisblå vand og mørkegrønne palmer. Her kan du tage en dukkert i det swimmingpoolfarvet vand eller smide dig i det bløde sand og slappe af i både krop og sjæl!  

Øen La Digue har også rigtig mange smukke strande! Det gode ved La Digue er, at du ikke behøver at booke ture – du kan leje en cykel og selv tage ud og gå på opdagelse. Øen er især kendt for stranden Anse Source D’Argent, der efter sigende skulle være den mest fotograferede strand i verden. Det er en utrolig smuk strand med kridhvidt sand og turkisblåt vand. Stranden består af mange små stykker strand og små bugte, der bliver afbrudt af enorme granitklipper. Vandet er helt gennemsigtigt og lavvandet, og både fisk og småhajer svømmer rundt i det lave vand. 

På La Digue finder du også den store strand Grand Anse med kridhvidt sand og azurblåt vand. Husk dine vandresko, for fra denne strand går en smuk vandrerute gennem klipper, palmer og jungle til to lækre strande Petite Anse og Anse Coco. Her kan du selvfølgelige køle dig selv ned ved at hoppe i vandet, eller du kan bare nyde solen i sandet. Ved stranden Anse Coco kan du være heldig at se lemon sharks og havskildpadder, der ligger på æg.     

Oplevelser i Seychellernes natur 

Med sin frodige natur findes der mange muligheder for spændende vandreture gennem regnskov og i bjergene.  

På øen Praslin, kan du gå en tur i den skønne nationalpark Valleé de Mai, som er på UNESCOs liste over verdensnaturarv. Her er regnskoven mystisk og tæmmet med småstier imellem de tårnhøje palmer, og tidligere var den faktisk kendt som “Edens have”. Det er her, du kan opleve de berømte Coco de Mer-palmer, der giver kæmpemæssige frugter, der bringer tankerne hen på frugtbarhed. 

På øen La Digue findes der forskellige vandreruter, der tager dig til små, urørte strande og her kan du måske se havskildpadder i små bugte, hvor du ikke kan komme hen på en almindelige gå- eller cykeltur.  

Prøv også ruten “Cassedent” på Mahé. På denne rute ender du ved et idyllisk vandfald med en grotte, hvor du kan svømme rundt. Du kan også tage den lidt kortere rute “Copolia Lodge Trail”, hvor du har smuk udsigt ud over Mahés grønne landskab.  

Byrundtur i Victoria 

På Seychellernes største ø Mahé finder du verdens mindste hovedstad, Victoria. Selvom byen er lille, så er der alligevel forholdsvist meget at se. Du bør helt sikkert gå en tur forbi byens grønsags- eller fiskemarked. I byen kan du også se det farverige hindutempel og den katolske katedral. 

Tag også rundt til nogle af Mahés mangle romdestillerier. Seychellerne producerer Takamaka rom, og du kan se, hvordan den bliver produceret – måske skal du endda også prøvesmage? 

Øhop i Seychellerne 

Øerne i Seychellerne er forskellige og har derfor også mange forskellige oplevelser, men fælles for dem alle er det skønne tropiske klima og gode stemning. Hvis du ikke i forvejen har Praslin eller La Digue inkluderet på din rejse, så bør du helt sikkert besøge dem! 

Du kan også besøge en del af de mindre øer på udflugter med båd. På Curieuse Island kan du opleve mangroveskov og møde de mange kæmpemæssige landskildpadder på 100-200 kg. Det er fredelige dyr, så de kommer gerne helt hen og spiser direkte fra din hånd. Her er også et gammelt lægehus, fra den gang man havde spedalske boende på øen i den franske kolonitid.  

Ved mange af øerne er der rig mulighed for at snorkle og se masser af flotte fisk i mange farver. Tag fx en udflugt til St. Pierre Island, søsterøerne Grande Soeur og Petite Soeur eller de to kusineøer Cousin og Cousine.  

På Félicité Island kan du besøge nationalparken Ramos. På den lidt større ø Silhouette Island kan du opleve de mange lækre strande, udsigten og naturomgivelserne.  

Bestil din rejse til Seychellerne med C&C 

Vi giver gerne tips til gode oplevelser i Seychellerne. Måske har du lyst til at bo på alle tre øer – eller måske endda et stop over med nogle oplevelser i Dubai på vejen? Vi deler ud af vores viden, så din rejse bliver lige præcis, som du vil have den.  

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Viser ud af