Filippinerne

Baguio

Rejser til Baguio

Baguio er kendt som filippinernes foretrukne sommer-destination. Byen ligger i et bakket terræn og er omgivet af fyrreskove, jordbærmarker og smuk natur. Det var denne by folk før i tiden strømmede til, når det blev for varmt i Manila – heroppe nordpå er temperaturerne nemlig mere humane i de varme måneder.

Udover det behagelige klima byder Baguio også på mange grønne områder, en fin katedral og det berømte Baguio-marked, hvor der er blandt andet sælges lokalt håndværk. Byen er kendt over hele Filippinerne for deres sølvsmedjer, der laver smukke og billige smykker og imponerende miniature-modeller af biler, både, hestevogne osv. Markedet har også mange antikvitetsbutikker med blandt andet gamle, religiøse træfigurer.

Kulinariske oplevelser kan du også få her i byen – prøv den filippinske mango, der ikke findes bedre andre steder, eller besøg en af byens gourmet-restauranter. Kaster du dig ud i at prøve en af de lokale specialiteter, så vær opmærksom på, at ”adidas” ikke har noget med gummisko at gøre - det er kyllingetæer. Så er du advaret…

Billeder

Frodig natur omkring Baguio
Huse i byen
Baguio i morgendis
En Kristus-statue på toppen af bakken

Hoteller i Baguio

Flere hoteller i Baguio