Filippinerne

Laoag

Gå tilbage

Rejser til Laoag

Laoag ligger helt oppe i det nordligste Filippinerne. Det er en større by med hyggelige gader og flere historiske seværdigheder. For at lære mere om befolkningen i nordlige Filippinerne kan du besøge det etnografiske Museo Ilocos Norte.

En sightseeingtur i byen kan blandt andet gå til St. Williams-katedralen - denne gamle kirke fra 1612 med det 45 meter høje klokketårn siges at synke en tomme hvert år. Du kan også besøge St. Augustine Church, også kaldet Paoay Church, der er bygget i 1694 til 1710 og siges at være jordskælvssikker. Kirken er på UNESCOs verdensarvsliste og er absolut et besøg værd.

Hvis du vil vide mere om Filippinernes tidligere diktator Marcos, så kan du arrangere en tur til Batac, hvor du kan besøge det museum og mausoleum, hvor diktatoren ligger. Her kan du se hele historien om ham og se mange af hans personlige ejendele, som er udstillet her.

Du kan også vælge at tage ud at se Asiens ældste og højeste fyrtårn ”Bojeador Lighthouse”. Her kan du gå op ad de 73 stejle trin til toppen og nyde den fantastiske udsigt over det sydkinesiske hav.

Når sulten melder sig kan du tage hen til Dap-ayan ti Ilocos Norte, hvor du finder en masse madboder og gadekøkkener.

Billeder

1 ud af 4
Gade og klokketårn
1 ud af 4
Ilocos Norte regeringsbygningen
1 ud af 4
Det synkende klokketårn
1 ud af 4
Hestevogn

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Laoag

Flere hoteller i Laoag