Filippinerne

Tabaco City

Rejser til Tabaco City

Tabaco City ligger smukt for foden af den kegleformede vulkan Mt. Mayon. Her bor du for naturen, og ikke så meget for byen. Selve byen har et par seværdigheder, fx St. John the Baptist Church, en gammel kirke fra 1664, og Mayon Planetarium and Science Park, som er et lille planetarium, der ligger nærmest i skyggen fra vulkanen.

Tager du ud af byen, møder du til gengæld marker med græssende okser, flot natur og bølgende bakker, spejlblanke søer – og selvfølgelig den majestætiske vulkan, der dominerer landskabet. Vulkanen er kendt for dens meget symmetriske form, og om aftenen kan du se ilden, der lyser i toppen. Den bedste udsigt har du fra Mayon Skyline View Deck, hvor du er garanteret et par gode billeder af vukanen til ferieminderne. I hvert fald hvis du rejser her til mellem februar og maj – resten af året tiltrækker vulkanen skyer og kan være svær at se i sin helhed.

Du kan tage på en trekkingtur op på vulkanen. Det er en utrolig oplevelse, men det er hårdt, og turen er primitiv. Du vandrer hele dagen og kommer et pænt stykke op ad vulkanen og overnatning foregår i telt. Ingen luksus her, men til gengæld en stor oplevelse! 

Billeder

Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne
Rejser til Filippinerne - Tabaco City
Rejser til Filippinerne

Hoteller i Tabaco City

Flere hoteller i Tabaco City

Oplevelser