Indien

Bangalore

Gå tilbage

Rejser til Bangalore

Bangalore er Indiens 3. største by, og er også centrum for landets computerindustri. Det er ikke kun indiske firmaer, der holder til her, men også mange europæiske og amerikanske. Når du ringer og snakker med en servicemedarbejder i et computer- eller telefonfirma, er det faktisk tit en person i Bangalore, som du får i røret.

Bangalore er en af de hurtigst voksende byer i verden, hvilket godt kan ses. Byens infrastruktur er under pres, og gaderne er propfulde af mennesker.  Byen har et, for Indien, køligt klima, og var briternes hovedsæde i Sydindien under kolonitiden. Det kan du stadig se den dag i dag, når du går rundt på brede boulevarder og i smukke parker. 

Af seværdigheder kan nævnes den botaniske have Lalbagh, den flotte parlamentsbygning Vidhan Soudha, den dejlige Ulsoor Lake, mange flotte templer og forskellige museer.

Kig på butikker langs MG Road og Brigade Road eller tag hen til et af byens mange markeder - fx det centrale KR Market eller det mindre, men måske mere farverige på Gandhi Bazaar Road.

Det er nemt og billigt at komme rundt i byen med autorickshaws. Gå ud om aftenen og spis en god middag. Husk, at der her i det sydlige Indien er langt mellem kødretterne. På mange restauranter forventes det også, at du spiser med fingrene. Tag det som en del af oplevelsen - det er jo ikke så svært endda, når du først er kommet i gang.

Billeder

1 ud af 4
Udsigt ud over byen
1 ud af 4
Vidhana Soudha - domhuset
1 ud af 4
Rejser til Indien
1 ud af 4
Den hyggelige, botaniske have

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af