Rejser til Bikaner

Bikaner er en rolig by med et behageligt, langsomt tempo og få turister. Her er til gengæld masser af kameler. Måske hvert 3. køretøj trækkes af disse tålmodige dyr, så gaderne er simpelthen fulde af dem!

Old Town

Smut forbi kamelerne ind i kvarteret Old Town. Her kan du besøge det flotte Junagarh Fort, som blev bygget i 1588 af en general i Kejser Mughal Akbars hær. Her er balsale, kolonnader, freskoer, tårne, balkoner og flotte vinduer – det ligner nærmest et palads.

De fire Havelier

I udkanten af byen ligger byens berømtheder, de fire Havelier. Disse skønne huse forfaldt, ligesom resten af byen, da meget af handelen overgik til Bombay for ca. 70 år siden. Men for ca. 25 år siden blev byen så genopdaget, og Indira Ghandi købte to af disse huse på statens vegne, der nu bestemt er et besøg værd.

Korni Mata  - Rottetemplet

Besøg også Korni Mata, Rottetemplet! Det er et ganske lille tempel med en smuk, udskåret marmorindgang, der siden det 14. århundrede har været fyldt med flere tusinde rotter. Rotterne anses for hellige, og de lader sig velvilligt blive fodret af præster og tilrejsende pilgrimme. Det bringer efter sigende held at se en hvid rotte, så du skal endelig holde øjnene åbne.

Middag på Laxmi Niwas Palace

Spis middag på Laxmi Niwas Palace, der er et gammelt, smukt hotel. Her er fyldt med imponerende jagttrofæer som tigerskind og vildsvinehoveder, og på de lange, smukke gange hænger der gamle fotos af Maharaja-bryllupper, statsbesøg og parader. Under middagen bliver stemningen fuldendt, når en ung kvinde danser den traditionelle, Rajasthanske folkedans iført kilovis af store sølv- og elfenbenssmykker. Efter middagen kan du slappe lidt af i det gamle Gentlemens Room med et slag billard og en god whisky. 

Billeder

Byens tage i solopgangen
Udsigt ud over byen
Rejser til Indien
Jungarh Fortet

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af