Indien

Kanchipuram

Gå tilbage

Rejser til Kanchipuram

Kanchipuram, der ligger 64 km fra Chennai, er en hektisk og moderne by, der dog byder på lidt ud over det sædvanlige. Byen er nemlig en af Indiens 7 hellige byer, og det betyder, at udover osende trafik og store folkemængder, finder du også ca. 200 templer, som pilgrimme kommer langvejsfra for at besøge. 

Det ældste og måske smukkeste af templerne er templet Kailasanatha, der blev bygget til guden Shiva i det 7. århundrede. Det er et imponerende bygningsværk med mange fine stenudskæringer – og inde i nicherne kan du nogle steder stadig se de oprindelige farver. Dengang blev der ikke sparet på udsmykningen!

Du kan også besøge templet Ekambareswarar, der imponerer med dets størrelse. Her vokser et helligt mangotræ, der gror på rødderne af et 3500 år gammelt træ, som væltede i en storm. Her kommer folk på udkig efter en partner valfartende for at blive velsignet af præsterne og for at ofre gaver. Udover de mange templer er Kanchipuram også kendt for deres håndvævede silke. I området omkring Gandhi Road ligger mange butikker, hvor du kan gå på jagt blandt farvestrålende sarier og tørklæder.

Billeder

1 ud af 3
Rejser til Indien
1 ud af 3
Rejser til Indien
1 ud af 3
Rejser til Indien