Gå tilbage

Rejser til Kochi

Kochi er den største by i den meget smukke delstat Kerala. Byen, der er spredt over flere øer og halvøer, betragtes af mange som en af Indiens hyggeligste og mest interessante byer.

Ernakulam er den travle, men hyggelige bydel med forretningskvarterer, Willingdon er en kunstig ø hvor flådestationen ligger, Fort Kochi har utallige bygninger fra kolonitiden og Jødernes bydel er fyldt med små basarer.

Med en af Sydindiens største havne er Kochi også en meget travl havneby – og har været det gennem flere hundrede år. Da byen har været koloniseret af flere lande, byder den også på større områder med både portugisisk og hollandsk byggestil.

På en rundtur i byen kan du bl.a. opleve St. Francis Church, hvor der findes en gravsten for den portugisiske søfarer Vasco da Gama. Kirken blev opført i starten af 1500-tallet, og er den ældste europæisk byggede kirke i Indien.

Du kan også opleve Mattancherry-paladset, der også er kendt som ”Det Hollandske Palads”. Paladset gemmer på store vægmalerier, der viser scener med store, hinduistiske guder.

I Kochi kan du opleve en Kathakali forestilling. Det er en farverig og temperamentsfuld danseform, hvor dans akkompagneres af musik, spillet på trommer, metalklokker og store gong gonger. Traditionelt varer en Kathakali forestilling en hel aften, men de fleste opførelser er nu forkortet til kun at være 3-4 timer lange.

Har du lyst til en udflugt, så besøg Vazchal og Athirappaly vandfaldene ca. 80 km uden for byen i et utroligt smukt naturreservat med masser af aber og flotte omgivelser.

Billeder

1 ud af 5
Santa Cruz Basilica
1 ud af 5
Både langs vandet
1 ud af 5
Fort Cochin
1 ud af 5
Rejser til Indien
1 ud af 5
Stranden i Cochin

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Kochi

Flere hoteller i Kochi

Oplevelser