Indien

Mahabalipuram

Gå tilbage

Rejser til Mahabalipuram

Mahabalipuram er en lille by med kun 12.000 indbyggere. Selvom byen ikke er stor, står den alligevel på UNESCOs verdensarvsliste, da der findes et utal af monumenter bygget mellem det 7. og 9. århundrede. Her er hele 14 grottetempler, tre stentempler, fire udskårne stenrelieffer m.m., så her er nok at gå i gang med!

Besøg måske Panchi Ratha, der ligger på vej ud af byen og består af fem templer, som er bygget ind i hver deres hele sten. De er i vidt forskellig byggestil, og ingen af dem er færdiggjorte, men det er alligevel et sjovt syn.

Shore templet er også en god oplevelse! Det er seks templer, og det sidste af templerne ligger ude i vandet - faktisk har det været helt nede under vandoverfladen, men under tsunamien trak vandet sig tilbage og synliggjorde templet.

Du bør også se parken med Krishnas Butter Ball - det er en kæmpstor, rund klippe, der ser ud til hvert øjeblik at kunne glide ned. Du kan tage nogle sjove billeder foran og halvt inde under klippen. Lige ved siden af ligger Descent of the Ganges, som er fantastisk smukke stenudskæringer i klippen.

Mahabalipuram er også kendt for sine dygtige stenhuggere, og her er det en uddannelse, der tager 5 år! Ud over at være en kulturel destination, er byen også en stranddestination. Tag en dukkert, men vær opmærksom på, at du skal iklæde dig lidt mere tøj end på en normal strandferie.

Billeder

1 ud af 5
Tempel i Mahabalipuram
1 ud af 5
Ruin i Mahabalipuram
1 ud af 5
Stenrelief
1 ud af 5
Rejser til Indien
1 ud af 5
Stranden i Mahabalipuram

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af