Indien

Guidet tur med tidligere gadebørn

Gå tilbage

Guidet tur med tidligere gadebørn

I Delhi arbejder vi sammen med Salaam Baalak Trust (SBT), som er en knap 30 år gammel organisation, der arbejder for at forbedre livet for Delhis gadebørn. De tilbyder dem tag over hovedet, en seng at sove i, mad og rent vand, og ikke mindst et sted hvor børnene har muligheder for at lege og drømme. Kort sagt, hvor de har mulighed for at være børn. Stedet er en sluse fra gaden til et godt liv, og flere af de børn, som har været tilknyttet SBT, studerer i dag på universitetet eller har gode jobs.

Du skal på en 2 timer lang guidet tur med et tidligere gadebarn i området Old Delhi, hvor du går gennem små gader, smøger og stier. Der er aldrig to ture, som er ens, for guiderne giver et meget ærligt indblik i deres personlige historie. De fortæller åbenhjertigt om, hvordan de endte på gaden, og hvordan de lærte at overleve. De fortæller også om, hvordan de i sidste ende valgte fremtiden over friheden.

Du skal være forberedt på en intens oplevelse. Fattigdommen i Indien er åbenbar og tydelig, og du kommer ind i et meget fattigt område på denne tur. Guiderne er kendt i området, og de lokale beboere er vant til, at der kommer grupper af turister forbi.

Vi håber, at turen giver et godt indblik i livet på gaden i Delhi. Samtidig er vi glade for at støtte op omkring SBT og deres arbejde med at gøre livet bedre for nogle af de allermest udsatte.

Billeder

Rejser til Indien
Rejser til Indien
Rejser til Indien
Rejser til Indien
Rejser til Indien
Rejser til Indien