Sri Lanka

Negombo

Gå tilbage

Rejser til Negombo

Negombo ligger ved en lagune og var en handelspost, da Sri Lanka var under både portugisisk og hollandsk herredømme. Der findes stadig en del bygninger fra kolonitiden i byen, som også har Sri Lankas næststørste fiskemarked, det meget farverige Lellama, og en rigtig charmerende havn.

Da byen ligger tæt på lufthavnen, er den ret populær blandt charterturisterne, og i dag er Negombo primært en badeby med mange hoteller og ressorts langs stranden. Negombo er en af Sri Lankas mest liberaliserede byer, med en moderne og vestlig livsstil, fine restauranter og pubber. En stor del af befolkningen her er kristne, og der er flere katolske kirker fra portugisernes tid i byen.

Gå en tur ned ad den ca. 3 km. lange hovedgade og kig på alle hotellerne langs stranden. Nogle steder er der ikke mange mennesker på stranden, andre steder er der fiskere, mens der også er steder med boder og turister. Se også den kanal, som hollænderne byggede for at fragte kanel til havet og nyd noget af Sri Lankas bedste fisk og skalddyr. 

Billeder

1 ud af 7
Rejser til Sri Lanka
1 ud af 7
Stranden i Negombo
1 ud af 7
Palmer og strand i Negombo
1 ud af 7
Negombos kanal
1 ud af 7
Det berømte fiskemarked i Negombo
1 ud af 7
Saint Stephan kirken i Negombo
1 ud af 7
Katolsk kirke i Negombo

Dine ønsker:

Her ser du vores favoritter. Filtrér videre selv.

Fortæl os, hvad du ønsker, så finder vi det, der matcher!

Viser ud af

Hoteller i Negombo

Flere hoteller i Negombo

Oplevelser